Viimeisimmät uutiset

Asukassivut uudistuvat

Isännöintiverkko on ollut vuoden 2016 alusta alkaen mukana TEKESin osarahoittamassa USCO (Using Digital Co-Creation for Business Development) – hankkeessa. Hankkeen myötä kehitämme palvelumuotoilun avulla nykyisiä järjestelmiämme paremmin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Yhtenä keskeisenä osa-alueena on sähköisten palvelujen uudistaminen. Yhteistyökumppanina hankkeessa on Talokeskus, jonka kanssa kehitetään Tampuuri -ONE järjestelmän ominaisuuksia asiakkaita laajemmin palvelevaan suuntaan. Merkittävin uudistus on taloyhtiösivujen oheen tuleva jokaisen osakkaan ja asukkaan oma henkilökohtainen sivu.

OMA TALOUS

Tulevaisuudessa jokainen voi omilta sivuiltaan käydä tarkistamassa vastikkeiden maksutilanteensa, onko rästiä vai ennakkoa. Lisäksi sivuilta voi tulostaa uudet vastikelaskut.

AUTOPAIKAT JA SAUNAVUOROVARAUKSET

Sähköisissä palveluissa näytetään osakkaan ja asukkaan omat autopaikka– ja saunavuorovaraukset sekä koko taloyhtiön varauslista. Varauslistan kautta voi jokainen itse valita vapaita paikkoja tai perua saunavuorojaan, se onnistuu näppärästi sähköistä booking-palvelua käyttäen.

KAKSISUUNTAINEN  VIESTINTÄ

Yhteydenpito isännöitsijän ja osakkaan/asukkaan välillä tapahtuu jatkossa sähköisten palvelujen yhteydenotto-toiminnon kautta. Molemmat voivat lähettää viestejä ja vastata niihin. Kaikki viestittely tallentuu osakkaan omille sivuille ja siihen on tarvittaessa helppo palata.

VIKA– JA MUUTOSTYÖILMOITUSTEN SEURANTA

Vika-ja muutostyöilmoitukset tehdään, kuten nytkin, asukassivujen kautta. Uutta on mahdollisuus seurata ilmoituksen tilaa, sen etenemistä ja siihen liittyviä kommentteja omilla sivuillaan.

OMAT TIEDOT

Jokainen osakas ja asukas voi itse hallinnoida omia yhteystietojaan. Sähköisissä palveluissa myös määritellään, miten haluaa vastaanottaa itselleen lähetettävää postia. Omista uusista viesteistä tai taloyhtiösivujen uudesta sisällöstä voi tilata erillisen ilmoituksen.

Uudet sivut otetaan käyttöön vuoden 2019 aikana, ja ne sisältävät nykyisten sivujen ominaisuuksien lisäksi myös lukuisia muita kaivattuja lisäominaisuuksia.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutiset ja tiedotteet jatkossa suoraan sähköpostiisi.
Lisää vinkkarista

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!