Isännöintiä Helsingissä Bralevalta laadusta tinkimättä

Isännöintiä Helsingissä Bralevalta 50 vuoden kokemuksella.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa laadukasta ja ammattimaista isännöintiä Helsingissä, Kauniaisissa ja muilla paikkakunnilla.

Hyvä isännöitsijä auttaa taloyhtiötäsi tekemään oikeita ja kestäviä päätöksiä ja pitämään kustannukset kurissa. Isännöitsijän valinta onkin hallituksen tärkein päätös.

Kun taloyhtiöstänne huolehtii ammattitaitoinen isännöitsijä, taloyhtiön ja arki on sujuvaa. Omaisuuden arvo kehittyy ja tiedät, mitä taloyhtiössäsi tapahtuu. Asiakkaanamme sinulla on käytettävissäsi aina ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa.

Bralevan isännöintiin ollaan tyytyväisiä Helsingissä

Helsingissä isännöintiä hankkii kauttamme muun muassa asunto-osakeyhtiö Taivaanvuohentie 8. Taloyhtiön kiinteistö on vuonna 1949 rakennettu 40 huoneiston kerrostalo Helsingin Lauttasaaressa. Olemme toimineet taloyhtiön isännöitsijänä vuodesta 2016 alkaen, ja isännöintiin on oltu erittäin tyytyväisiä.

Taloyhtiössä on toteutettu isoja korjaushankkeita ja hallituksen jäsen Jenni Järvenpää on ollut tyytyväinen Bralevan isännöintipalveluun. Hän arvostaa sitä, että Bralevasta on löytynyt eri alojen ammattilaisia teknisen isännöinnin puolelta avuksi teknistä ymmärrystä vaativiin hankkeisiin. Taloyhtiössä on toteutettu esimerkiksi iso sähkösaneeraus.

Jenni kertoo, että taloyhtiössä onkin oltu erittäin tyytyväisiä nykyiseen isännöintitoimistoon eli Bralevaan. Jenni on myös suositellut Bralevaa tutuilleen ja suosittelee varmasti myös jatkossakin yritystä.

Miksi Braleva kannattaa valita isännöintiin esimerkiksi Helsingissä ja Kauniaisissa?

Braleva tarjoaa asiakkailleen kattavat isännöintipalvelut Helsingissä. Meiltä saat juuri sellaista isännöintiä, jota taloyhtiösi tarvitsee. Meidän asiakkaanamme et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat palvelukseesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista: hallinnollisesta- ja teknisestä isännöitsijästä, kiinteistösihteeristä, kirjanpitäjästä sekä asiakaspalveluneuvojistamme.

Näin isännöintipalvelumme toimii:

  • Toimintamme perustana on laatukäsikirja ja eettiset periaatteet
  • Vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselyt ja palautekeskustelut hallituksen puheenjohtajan kanssa
  • Olemme ISA-auktorisoitu yritys
  • Noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Isännöintiasiakkaanamme käytössänne on:

  • Taloyhtiöillä omat asukassivut eTampuurin kautta
  • Reaaliaikainen tieto taloyhtiön taloudesta
  • Ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa
  • Monikanavainen viestintä; tiedotamme säännöllisesti eri kanavissa (asukas- ja nettisivut, sosiaalisen median kanavat, uutiskirje ja asiakaslehti)
  • Koulutamme hallituksia vuosittain eri teemoista
  • Asumisen kaikki palvelut yhdestä osoitteesta.

Helsingin isännöintitoimistomme palvelee Lauttasaaressa. Sähköisten palvelukanaviemme avulla voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Etsitkö isännöitsijää Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön?