Viimeisimmät uutiset

Asunto-osakeyhtiölain pykälät tutuksi!

Pykälät järjestykseen!

Taloyhtiön hallituksille suunnattu asunto-osakeyhtiölakikoulutus keräsi jälleen innostuneen joukon tiedonnälkäisiä hallituksen jäseniä Kivenlahteen ja Hämeentielle.

Lakimies Joel Sariola Kuhanen, Asikainen & Kanervalta luennoi asunto-osakeyhtiölaista hallituksen näkökulmasta. Erityispainopisteenä olivat tällä kertaa aina ajankohtaiset kunnossapitovastuuasiat.

Vilkasta ja hedelmällistä keskustelua käytiin muiden muassa hallituksen huolellisuusvelvoitteesta, kunnossapidon osalta yhtiön perustason määrittelemisestä ja muutostöiden hyväksymisestä. Sariola painotti muun muassa sitä, että huoneiston käyttötarkoituksen muutokset tulee viedä myös yhtiöjärjestykseen, mikä tarkoittaa käytännössä yhtiökokouksen pitämistä.

Hallituksen jäsenet ovat kiitelleet kouluttajan asiantuntevuutta ja selkeää esiintymistä sekä todenneet aiheen kiinnostavaksi ja tärkeäksi.

Isännöintiverkon yhtenä tavoitteena onkin tarjota hallituksille tietoa hyvän hallitustyöskentelyn ja päätöksenteon tueksi. Erilaiset asiantuntijaluennot ajankohtaisista asumiseen ja lakiin liittyvistä asioista ovat osa tätä kokonaisuutta.

Jatkoa seuraa paljon toivotun turvallisuusaiheisen koulutuksen merkeissä marraskuussa.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!