Viimeisimmät uutiset

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on varautunut koronavirukseen

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on varautunut koronaviruksen leviämiseen ja sen mahdollisesti aiheuttamaan poikkeustilanteeseen, jossa Bralevan henkilökunnasta merkittävä osa olisi estynyt työskentelemään yrityksen toimipisteessä joko sairauden tai viranomaisten määräämän karanteenin vuoksi. Varautumalla huolellisesti ennakkoon Braleva pyrkii varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon ja sopimusvelvoitteiden täyttämisen myös poikkeustilanteessa.

Bralevassa työskennellään tiimeissä ja tiimin jäsenille on määritelty henkilökohtaiset varahenkilöt, jotka sijaistavat sairaus- ja vuosilomilla. Isännöitsijän mahdollinen sairastuminen ei vaaranna esimerkiksi taloyhtiön laskujen maksamista tai yhtiökokousta.  Olemme myös esimerkiksi kartoittaneet henkilöstön etätyömahdollisuudet, ohjeistaneet henkilöstöä, miten ennaltaehkäistä tartunta sekä antaneet toimintaohjeet tilanteeseen, missä on syytä epäillä tartuntaa.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten tiedottamista koronavirukseen liittyen ja päivitämme henkilöstölle suunnattua ohjeistusta sen mukaisesti. Tiedotamme myös asiakkaitamme tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!