Viimeisimmät uutiset

HSY tiedottaa vesikatkoista jatkossa vain tekstiviestillä

HSY on 6.10.2016 alkaen ottanut käyttöönsä tekstiviestijärjestelmän, jolla he tiedottavat asukkaita vesihuoltoverkoston ylläpitotöistä johtuvista vesikatkoksista. Tekstiviestitiedottaminen korvaa aikaisemman paperitiedottamisen.

Alussa tekstiviestitiedottaminen liittyy vain ennakolta suunniteltuihin vedenjakelukatkoksiin, jotka liittyvät yleensä vesihuoltoverkoston rakentamiseen ja kunnossapitoon. Palvelun laajentamista putkirikoista tiedottamiseen selvitetään saadun asukaspalautteen ja käyttökokemuksen perusteella.

Viesti lähetetään kaikkien katvealueella asuvien asukkaiden matkapuhelinnumeroihin. Numerot HSY saa suoraan operaattorilta. Jos asukkaan numero on salainen, prepaid-liittymä tai numero on rekisteröity toiseen osoitteeseen (työpuhelin) tulee asukkaan itse käydä rekisteröimässä ko. puhelinnumero kotiosoitteeseensa saadakseen viestin. Rekisteröinnin voi tehdä kätevästi HSY:n verkkosivuilla. Asukkaalle, joka käyttää vain lankapuhelinta, robotti soittaa tarvittaessa kolmesti ja lukee saman viestin ääneen.

Ennakoitujen ja äkillisten vedenjakeluhäiriöiden ilmoitukset löytyvät aina myös HSY:n.nettisivuilta hsy.fi/vesikatkot.

Lisätietoa ja puhelinnumeron rekisteröiminen https://www.hsy.fi/fi/asiointi/vikailmoitukset/tekstiviestijarjestelma/Sivut/default.aspx

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!