Viimeisimmät uutiset

Ilmianna onnistunut julkisivuremontti

Julkisivuremontti 2017 – kilpailu on käynnissä. Jos takana on onnistunut julkisivuremontti, ilmoittautukaa mukaan kilpailuun! 
Julkisivuremontti 2017 –kilpailu on suunnattu asunto-osakeyhtiöille. Kilpailussa etsitään laadukkaita ja onnistuneita julkisivukorjaushankkeita, jotka toteutuksellaan toimivat hyvänä esimerkkinä muille.
Kilpailuun voivat osallistua asunto-osakeyhtiöt, joiden julkisivuremontti on otettu vastaan pe 25.8.2017 mennessä. Kilpailuun voivat osallistua myös ne julkisivuremontit, jotka on toteutettu vuosina 2015 ja 2016.
Tuomaristo kiinnittää huomiota tekniikan ja arkkitehtuurin ohella koko hankkeen onnistumiseen valmisteluvaiheesta onnistuneeseen lopputulokseen. Tarkemmin tarkastellaan suunnittelun ja päätöksentekoprosessin onnistumista, remontin aikaista toimintaa ja tiedottamista, häiriöiden vähäisyyttä, kustannusten hallittavuutta ja aikataulussa pysymistä.
Erityisesti huomioita kiinnitetään energiatehokkuuden parantamiseksi tehtyihin toimenpiteisiin sekä niille asetettujen tavoitteiden toteutumiseen.
Ehdotuksia voivat tehdä taloyhtiöt, isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat ja materiaalitoimittajat. Ehdotukset on toimitettava pe 25.8.2017 mennessä.
Palkittavat julkistetaan Kiinteistö 2017 –tapahtumassa ti 26.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa.
Kilpailun järjestävät Julkisivuyhdistys r.y. ja Kiinteistöalan ammattilaiset AKHA ry yhteistyössä Kiinteistöposti-lehden kanssa.
Kilpailun tarkemmat säännöt ja ilmoitusohjeet:
http://www.julkisivuyhdistys.fi/kilpailuja/julkisivuremontti/

Kilpailun säännöt ja ohjeet

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!