Viimeisimmät uutiset

Isännöintiverkko Helsinki Oy sulautuu Isännöintiverkko Oy:hyn

Isännöintiverkko Helsinki Oy yhdistyy osaksi Isännöintiverkko Oy:tä 1.8.2018, kun yritykset yhdistävät liiketoimintansa tytäryhtiösulautumisena. Isännöintiverkko Helsinki Oy lakkaa olemasta yhtiönä kaupparekisterissä 31.7.2018.

Sulautumisella ei ole käytännön vaikutuksia eikä muutoksia asiakkaisiin, sopimuksien sisältöihin eikä henkilöstöön. Kaikki nykyiset toimipisteet säilyvät ennallaan, ja kaikki Isännöintiverkko Helsinki Oy:n työntekijät siirtyvät Isännöintiverkko Oy:hyn vanhoina työntekijöinä. Arkipäivän tekeminen ja toimintaperiaatteet ovat olleet yhdenmukaisia jo aikaisemminkin ja jatkuvat samaan malliin tuttujen yhteyshenkilöiden toimesta.
Fuusion taustalla on omistajatahon tahto selkiyttää isännöintiliiketoimintaa harjoittavien yritysten organisaatiota ja hallintoa. Yhteisellä hallinnolla pystytään poistamaan päällekkäisiä toimintoja.
Tavoitteena on tarkoituksenmukaisempi ja joustavampi toiminta. Ne turvaavat asiakkaillemme toimivien ja sopimusten mukaisten palvelujen tuottamisen sekä henkilöstön osalta riittävän osaamisen, ammattitaidon ja resurssit kaikissa toimipaikoissa.
Fuusiolla ei ole vaikutusta Isännöintiverkko Oy:n hallintoon. Iiro Mähönen jatkaa toimitusjohtajana ja Jari Nieminen varatoimitusjohtajana vastaten isännöintiliiketoiminnasta.
Lisätietoja antavat Isännöintiverkko Oy:n toimitusjohtaja Iiro Mähönen, puh 010 3276 401 ja Isännöintiverkko Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Jari Nieminen, puh 010 3276 416.
Isännöintiverkko Oy
Iiro Mähönen
toimitusjohtaja

Laskutus 1.8.2018

Toimittajien laskut 1.8.2018 alkaen osoitetaan kaikkien toimipisteiden osalta Isännöintiverkko Oy:lle ensisijaisesti verkkolaskuna.
Verkkolaskutusosoite:
OVT 003706386215
Operaattori Nordea
Välittäjän tunnus NDEAFIHH
Y-tunnus 0638621-5
Isännöintiverkko Oy, PL 48, 02321 Espoo
Isännöintiverkko Oy:lle osoitetaan vain yritykselle kuuluvat laskut. Asiakasyhtiöidemme laskutustiedot säilyvät ennallaan ja ne voi tarkistaa osoitteesta: www.verkkolaskuosoite.fi

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!