Viimeisimmät uutiset

Isännöintiverkko muuttaa joulukuussa

Isännöintiverkko muuttaa joulukuussa uusiin tiloihin ja avaa samalla kokonaan uuden toimipisteen Lauttasaareen.

Uudet tuulet ovat puhaltaneet koko alkuvuoden Isännöintiverkon toiminnassa. Uusi ulkoasu, uudet nettisivut ja Kirkkonummen toimiston muutto niistä näkyvimpinä. Vuoden loppua kohden puhuri vielä yltyy, Kivenlahden ja Helsingin toimistojen vuokrasopimukset päättyvät ja muutamme kaikki uusiin tiloihin.

Espoossa muuttomatka on lyhyt, siirrymme viereiseen rakennukseen. Samoin Hämeentien toimisto siirtyy vai muutaman sata metriä lähemmäs Hakaniemien toria Elannon aikanaan tutuksi tekemään historialliseen rakennukseen. Muuttojen yhteydessä saamme myös yhden kokonaan uuden toimipisteen Lauttasaareen! Sen myötä tavoitettavuutemme paranee ja uusi sijainti helpottaa varmasti monen Helsingin suunnalla työssä käyvän elämää.

Taloyhtiön hallitus, asukkaat ja osakkaat voivat jatkossa itse valita heille parhaiten kulloinkin soveltuvan asiointipisteen. Yhteystiedot päivittyvät ilmoitustaululle ja asukassivuille tammikuun aikana.

Toimistomme on suljettu muuttojen vuoksi Espoossa 15. – 17.12.2015 ja Helsingissä 14. ja 15.12.  Kirkkonummen toimisto palvelee normaalisti myös muuttojen aikana. Asiakaspalvelumme ovat avoinna muuttojen jälkeen joka arkipäivä klo 9 – 15. Muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Uudet osoitteet 18.12. alkaen

Espoo
Meriusva 5, 02320 Espoo

Helsinki
Itälahdenkatu 15 – 17, 00210 Helsinki
Hämeentie 13 A, 00530 Helsinki (16.12.)

Kakkukahvit uusien toimitilojen kunniaksi  Espoossa 27.1. ja Lauttasaaressa 28.1. Pannu kuumana klo 14 – 19. Tervetuloa käymään!

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!