Viimeisimmät uutiset

Isännöintiverkko valitsi Tampuurin isännöintijärjestelmäkseen

Talokeskus Yhtiöt Oy ja Isännöintiverkko Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Isännöintiverkon tietojärjestelmien ja sähköisten palveluiden kehittämisestä.

Tahojen solmima sopimus on merkittävä, sillä Tampuuri tulee tukemaan Isännöintiverkon taloyhtiöille tarjottavaa palvelukokonaisuutta.

– Tampuuri-kauppa Isännöintiverkon kanssa vahvistaa entisestään Talokeskuksen ja sen Tampuuri-isännöintijärjestelmän asemaa isännöintialalla. Isännöintiverkko teki erittäin perusteellisen vertailun ja kilpailutuksen tavaten yli 40 toimittajaa tämän ja viime vuoden aikana. Tästä johtuen olemme erittäin ylpeitä, että kaikkien näiden toimijoiden joukosta Isännöintiverkko päätyi juuri Tampuuriin ja Talokeskukseen. Yhteistyö Isännöintiverkon kanssa on erityisen mieluinen myös siksi, että se antaa meille mahdollisuuden luoda uuden strategiamme mukaisia asiakaskeskeisiä palveluita Tampuurin sähköisten palveluiden avulla, kertoo liiketoimintajohtaja Juha Raitanen Talokeskukselta.

Isännöintiverkko on yli 40-vuotias yritys, joka isännöi noin 70 henkilön voimin taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla. ISA-auktorisoidun yrityksen kilpailutekijöitä ovat avoin viestintä, laadukas työ sekä iloinen palveluasenne. Isännöintiverkko on mukana Using Digital Co Creation for Business Development (USCO) -hankkeessa, jonka yhtenä kehitettävänä osa-alueena on digitaalisten palveluiden kehittäminen asiakkaille. Tampuuri -isännöintijärjestelmä tulee tukemaan tätä kehitystä.

– Haemme kaupalla merkittävää kehitystä koko Isännöintiverkon liiketoimintaan.  Isännöintiverkon kaltaiselle yritykselle on tärkeää ymmärtää ensin omat toimintamallit ja tahtotila, jonka jälkeen voidaan vasta miettiä tietojärjestelmäratkaisut tukemaan käytännön toimintaa, toteaa toimitusjohtaja Iiro Mähönen tyytyväisenä.

– Tampuuri tulee tukemaan koko yrityksen liiketoiminnan kehittämistä ja ennen kaikkea asiakkaille tarjottavia sähköisiä palveluja. Sähköisten palveluiden kehitys tulee pitämään sisällään sekä asiakastaloyhtiöiden hallituksille että isännöitävissä kohteissa oleville asukkaille ja osakkaille tarjottavan sähköisen palvelukanavan kehittämisen, kertoo Mähönen.

Talokeskus Yhtiöt on suomalainen kiinteistötoimialan asiantuntija- ja tiedonhallintaratkaisuja tarjoava konserni. Talokeskus tarjoaa uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelu- ja rakennuttamispalveluja sekä laajoja käytön, ylläpidon ja energianhallinnan palveluja Tampuuri-kiinteistötietojärjestelmällä. Talokeskus-konserni työllistää yli 260 henkilöä kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa.

Isännöintiverkko on perustettu 1997, mutta yrityksen juuret ulottuvat jo 1970-luvun lähiörakentamisen aikaan. Yritys on edelleen silloisten perustaja-asiakkaidensa omistama. Isännöintiverkko isännöi pääkaupunkiseudulla noin 300 taloyhtiötä ja kiinteistöä. Henkilökuntaa on noin 70 viidessä toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Kirkkonummella. Liikevaihto on 6 miljoonaa euroa. Isännöintiverkko on alansa edelläkävijä kehittäen aktiivisesti isännöintialaa ja omia toimintatapojaan vastaamaan asiakkaiden nykypäivän tarpeita ja odotuksia. Säännöllinen viestintä on jo osa arkea.

Lisätietoja:
Talokeskus Yhtiöt Oy,
liiketoimintajohtaja Juha Raitanen, juha.raitanen@talokeskus.fi 040 824 4203
Isännöintiverkko Oy,
toimitusjohtaja Iiro Mähönen, iiro.mahonen@isannointiverkko.fi 040 538 9764

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!