Viimeisimmät uutiset

Kokemuksia Sadonkorjuujuhlasta

Kokemuksia Sadonkorjuujuhlasta – paljon enemmän kuin osasin odottaa

Syksyn odotettu asiakastapahtuma kerää satapäin alan toimijoita ja hallituksen jäseniä verkostoitumaan. Mistä oikein on kyse? Annetaan ensikertalaisen kertoa.

Tullessamme Isännöintiverkko Oy:n asiakkaaksi olin tietoinen, että yritys järjestää erilaisia opetustilaisuuksia ja yllätyksekseni myös muitakin tilaisuuksia.

Sadonkorjuujuhlat ei ensikertalaiselle sanonut tai kertonut nimenä mitään. Tai itse asiassa luulin, että kyse on täysin vapaamuotoisesta illanistujaisesta. Täytyy myöntää, että se oli harhaa kuvitella siten.

Tullessani isäntäväki otti minut sydämellisesti vastaan. Esitteli ensikertalaiselle tiloja ja henkilökuntaa. Sitten kerrottiin, että paikalla on paljon esittelyjä, kuten parvekelasituksesta, veden kulutuksesta, turvaovesta, ikkunoista, huoltotoiminnasta ym. ym.

Kaiken kruunasi upea buffetpöytä ja iltapuolen palaksi vielä aitoja nakkeja vanhaan hyvään tapaan.

Miten yritykset esittelivät tuotteitaan?

Isännöintiverkon tilat ovat oivalliset tuohon tarkoitukseen. Kaksi käytävää, joiden toisella puolella on työhuoneita ja käytävien keskellä neuvottelutiloja ym. Näytteilleasettajat olivat sijoittuneet kukin omiin huoneisiinsa, joissa kertoivat omista tuotteistaan. Taloyhtiön edustajana minun oli helppo kävellä käytävää pitkin ja keskustella jokaisen kanssa omassa rauhassa. Loistava tapa tutustua uusiin tuotteisiin!

Käytyäni lähes kaikkien kanssa keskustelemassa päädyin maukkaan buffet-pöydän ääreen. Löysin mukavan neuvotteluhuoneen, joka oli jätetty ruokailijoiden käyttöön. Siellä sitten vaihdettiin mielipiteitä tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Mielipiteiden vaihto näin vapaasti on aina tervetullutta.

Mitä jäi illasta:

Järjestely oli hyvin loppuun asti ajateltu. Ajatus tämän kaltaisesta tilaisuudesta toimi. Olin tyytyväinen, että olin lähtenyt mukaan.

Kiitos tilaisuudesta. Ensikertalainen tulee toistekin.

Tule sinäkin ja ilmoittaudu mukaan!

Tarkemmat tiedot tämän syksyn Sadonkorjuujuhlasta:


Klikkaa tästä

Sadonkorjuujuhlat 2018

Aika:
To 25.10.2018
Klo 16 – 21

Paikka:
Isännöintiverkko Oy,
Itälahdenkatu 15-17,
00210 Helsinki

Ohjelma:
Näyttelyosastoihin tutustumista,
mukavaa jutustelua rennossa
ilmapiirissä, buffet juomineen
sekä olut- ja nakkibaari.

Näin pääsen mukaan:

Ilmoittaudu viimeistään 14.10.

paula.mantila@isannointiverkko.fi

Paikalle on helppo tulla. Kirkkonummen ja Espoon suunnalta tulijoille järjestämme yhteiskuljetuksen.

Tarkemmat tiedot kuljetuksista ja näytteilleasettajista tapahtumasivulla.


lue lisää >>


Ilmoittaudu mukaan


Lataa kutsun pdf

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!