Viimeisimmät uutiset

Mitä kiinteistösihteeri tekee Bralevassa? 

Kiinteistösihteeri toimii isännöitsijän oikeana kätenä. Kiinteistösihteeri laatii esimerkiksi isännöitsijäntodistuksen, huolehtii osakeluettelomerkinnöistä ja kirjaa muuttoilmoitukset. Työstään kiinteistösihteerinä kertoo Sanni Niemistö. 

– Kesällä tulee täyteen kaksi vuotta Bralevassa ja kiinteistösihteerin työssä. Toimistotyötä olen kuitenkin tehnyt jo pian 20 vuoden ajan, joten kokemusta on karttunut erilaisissa tehtävissä jo pitkältä ajalta.  

Onko työsi jotenkin muuttunut vuosien varrella? 

– Mielestäni on hienoa, että asiat kehittyvät ja niitä kehitetään. Sähköiset palvelut ovat tätä päivää ja kehityskaari on työurani aikana siirtynyt digimaailmaan hienoin askelin.  Esimerkiksi faxin lähetys tänä päivänä tuntuu jo melko kaukaiselta ajatukselta, eikö vain? 

Mitä työvälineitä käytät työssäsi? 

– Työpäiväni alkaa joka aamu sähköpostien käsittelyllä, joten tärkein työvälineeni on tietokone. Hyvänä kakkosena tulee toki puhelin sekä ajan tasalla oleva kalenteri. Työskentelen paljon Tampuurin kautta työssäni. Sinne kirjataan erilaisia asioita, kuten esimerkiksi muuttoilmoitukset. 

Mistä pidät eniten työssäsi? 

– Työssäni ehdottomasti parasta ovat työkaverit.  Tiimissämme on valtavan ammattitaitoista väkeä, osa on jo pitkän työuran kiinteistöhallinnon puolella tehneitä. Autan myös mielelläni asiakkaita ja kollegoita heitä askarruttavissa kysymyksissä.  

Koetko olevasi oikealla alalla? 

– Olen aina kokenut toimistoalan omaksi alakseni. Kiinteistöhallinto alana on todella mielenkiintoinen, yksikään päivä ei ole samanlainen ja tilanteita tapahtuu toisinaan hektiselläkin aikataululla.  

Sanni Niemistö 

  • ammatti: kiinteistösihteeri 
  • harrastukset: lasten harrastuksiin osallistuminen, arki-illat ja viikonloput menevät siis lasten jääkiekon ja lumilautailun parissa. Lisäksi harrastan leipomista ja tähän liittyvää sometusta ja talvikausina valmistuu myös villasukkia ja pipoja kutoen ja virkaten. 
  • motto: Positiivisuus on pop ja iloa elämään! 
  • innostun: Innostun helposti uusista asioista ja uusien asioiden kehittelystä sekä siitä, että saan auttaa muita. 

Jutun voit lukea myös Bralevan Vinkkari asiakaslehdestä 2/2022

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto