Viimeisimmät uutiset

Nähdään Taloyhtiö-tapahtumassa 10.4.

Taloyhtiö 2019 -tapahtuma järjestetään ke 10.4. Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa. Tule sinäkin taloyhtiöväen kevään ykköstapahtumaan, nähtävää ja kuultavaa löytyy kaikille! Löydät meidät osastolta 52 ja klo 12.15 kerromme salissa 102, miten taloyhtiön arki hoidetaan huomenna. Tervetuloa kuuntelemaan ja juttelemaan lisää!

Taloyhtiötapahtuma on kaikille taloyhtiön asioiden parissa toimiville tarkoitettu luento- ja näyttelytapahtuma. Laaja näyttelyosasto ja sisältörikkaat seminaarit tarjoavat nähtävää ja kuultavaa kaikille. Luennoilla kuulet mm taloyhtiöiden arkea uudistaneista lakimuutoksista ja -niiden tulkinnoista, kuten ASREK:ista ja kunnossapitovastuutulkintojen muutoksista.

Miten taloyhtiön arki hoidetaan huomenna…

Isännöintiverkon toimitusjohtaja Iiro Mähönen ja kehityspäällikkö Shabila Saastamoinen kertovat salissa 102 klo 12.15 – 13 taloyhtiön arjen muuttumisesta tulevaisuudessa ja miten taloyhtiön siihen pitää varautua. Tietoiskussa katsaus myös USCO-kehityshankkeen aikaansaannoksista.

Ohjelma ja ilmoittautuminen Taloyhtiö 2019 –nettisivuilla

Tutustu tarkemmin näytteilleasettajiin sekä seminaarien sisältöihin tapahtumasivulla. Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua etukäteen ja tulostaa itselleen sisäänpääsyyn oikeuttava kävijäkortti, niin ei tarvitse jonottaa. Tapahtuma on maksuton.

https://www.kiinteistolehti.fi/taloyhtiotapahtuma/

Hyödynnä messutarjouksemme!

Isännöinti on yhteistyötä ja kumppanuutta. Hyvä isännöitsijä auttaa taloyhtiötä tekemään oikeita ja kestäviä päätöksiä. Isännöitsijän valinta on hallituksen tärkein päätös. Kun teet viisaan vaihdon kesäkuun loppuun mennessä, taloyhtiösi saa ensimmäisen kuukauden isännöinnin veloituksetta.

Maailma muuttuu varmasti, meiltä tänään huomisen ratkaisut. Perinteistä, nykyaikaista ja digitaalista – isännöintiä, jota taloyhtiönne tarvitsee. Tervetuloa keskustelemaan Isännöintiverkon ammattilaisten kanssa, miten taloyhtiönne asioita pitäisi hoitaa ja miten ne saadaan entistä ehompaan kuntoon.

Nähdään taloyhtiötapahtumassa osastolla 52!

 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!