Viimeisimmät uutiset

Sadonkorjuujuhlista runsaasti eväitä hallitustyöskentelyyn

Sateisen syysillan keskellä Isännöintiverkon väki, hallituslaiset ja yhteistyökumppanit kokoontuivat runsain joukoin Sadonkorjuujuhlien merkeissä yhdessä viihtymään, virkistäytymään ja verkostoitumaan. Illan tunnelma oli mukavan leppoisa ja sitä värittivät iloinen puheensorina ja mielenkiintoiset keskustelut. Tunnelmaa siivitti musiikillaan Pauli Schukov.

Sadonkorjuujuhlat on Isännöintiverkon hallituslaisten tykätty, jokasyksyinen asiakastilaisuus. Se tarjoaa hallituslaisille helpon tavan yhden illan aikana tutustua laajaan joukkoon taloyhtiölle palveluja tarjoaviin yrityksiin. Tapahtuma oli kaikin puolin antoisa! Tarjolla oli hyvää ruokaa, seuraa ja runsaasti verkostoitumismahdollisuuksia. Asiantuntijoiden kanssa käydyissä keskusteluissa hallituslaiset saivat paljon uutta tietoa.

Tutustumismahdollisuudet toimittajiin koettiin kaikin puolin varsin hyödyllisenä. Tietoa jaettiin ja vastaanotettiin, solmittiin uusia suhteita ja löydettiin taloyhtiölle uusia kumppaneita. Linjasaneerauksen kynnyksellä olevat hallituslaiset saivat yhden illan aikana läpileikkauksen hankkeen eri osapuolista ja sen ohessa paljon selventävää tietoa päätöksenteon tueksi ja tulevan hankkeen läpiviemiseksi.

Sanalla sanoen ilta oli kaikkien mielestä onnistunut. Samaan aikaan sekä mukavaa että hyödyllistä. Sadonkorjuujuhlat tarjosi tervetulleen mahdollisuus tutustua laajemmin myös Isännöintiverkon henkilökuntaan. Uusille asiakkaillemme sähköposti ja ääni saivat kasvot puolin ja toisin ja muutenkin oli mukava vaihtaa kuulumisia välillä vähän epävirallisemmissakin merkeissä. Sen ohella kotiin viemisenä vielä roppakaupalla uusia eväitä hallitustyöskentelyyn.

Lämmin kiitos kaikille Sadonkorjuujuhliin osallistuneille. Tästä on hyvä jatkaa virkistynein mielin kohti marraskuuta ja tulevia tapahtumia. Seuraavan kerran näissä merkeissä tapaamme maaliskuun Kaamoksen kaatajaisissa.
Mukavaa ja värikästä syksyn jatkoa koko henkilökuntamme puolesta!

Tapahtumassa mukana olleet yhteistyökumppanimme:

Aro Systems Oy, Bauer Watertechnology Oy, Consti Oyj, Danske Bank Oyj, Delete, DNA, Eerola Yhtiöt Oy, Envera Oy, Fortum, Heat Electricity Sales and Solutions, Howden Colemont, iLOQ Oy, Karves Yhtiöt Oy, Kone Hissit Oy, Lumon Suomi Oy, Master Kuivaus Oy, Oras Oy, Ouman, Pelti-Ässät Oy, Pipe-Modul Oy, Raksystems Insinööritoimisto Oy, Skaala Oy, Soukan Huolto, Suomen Hypoteekkiyhdistys, Sweco, Asiantuntijapalvelut Oy, Vaskisepät Oy, Vesivek Oy

Kuvia Sadonkorjuujuhlien tapahtumista Facebook-sivuillamme.


facebook

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!