Viimeisimmät uutiset

Sinustakin kaupunkiviljelijä?

Haluaisitko sinä omia tuoreita vihanneksia tai kukkia, vaikka sinulla ei ole palstaa tai puutarhaa? Tai kaipaatko hauskaa harrastusta, jossa näkee kättensä jäljen? Tai toivoisitko enemmän yhteistä tekemistä muiden talosi asukkaiden kanssa? Mitä sinä haluaisit?

Nyt voit osallistua ProAgria Keskusten Liiton kyselyyn kaupunkiviljelystä ja vaikuttaa! Vastanneiden kesken arvotaan 25 kpl ’Kaupunkiviljely’ –kirjoja, arvo 29,90 €!  Kyselyn järjestäjä ProAgria Keskusten Liitto tarjoaa monenlaisia palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen.

Toiminnan kehittämiseksi ProAgria Keskusten Liitto pohtii vaihtoehtoisia tapoja olla mukana kaupunkiviljelytoiminnassa. Tämän vuoksi kartoitetaan kaupunkien keskustassa kerrostaloasunnoissa asuvien henkilöiden mielipiteitä kaupunkiviljelystä. Vastaajiksi toivotaan kaupunkiviljelystä kiinnostuneita asukkaita.

Kyselyssä kaupunkiviljelyllä tarkoitetaan viljelypalstalla tai -laatikoissa, -laareissa, säkeissä, kasvupusseissa, seinäpuutarhoissa, ruukuissa, purkeissa tms. viljelyalustoissa tapahtuvaa koristekasvien tai syötävien kasvien, joko siemenestä tai taimesta, ensisijaisesti omaan käyttöön tapahtuvaa kasvattamista sisä- tai ulkotiloissa.

ProAgria pähkinänkuoressa

ProAgria ryhmään kuuluvat alueelliset ProAgria Keskukset, Faba, Mtech Digital Solutions, ProAgria Svenska Lantbrukssällskapens Förbund ja Valio Oy Alkutuotanto. Yhdessä ProAgria Keskusten Liiton kanssa nämä muodostavat maaseudun asiantuntijaorganisaation, joka tarjoaa monenlaisia palveluja maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen. Toimintatapana on kumppanuus yhtymän jäsenten ja niiden asiakkaiden kanssa.

Tutustu palveluihin tarkemmin www.proagria.fi

Lisätietoja: Projektipäällikkö Tarja Tupamäki,  tarja@greatroom.fi


Vastaa kyselyyn

Vastaa ja vaikuta!

Vastaa kaupunkiviljelykyselyyn ja kerro, mitä sinä haluaisit.

Kyselyn järjestää ProAgria Keskusten Liitto, joka tarjoaa monenlaisia palveluja ja osaamista maatalouden ja yritystoiminnan kilpailukyvyn kehittämiseen.

Vastanneiden kesken arvotaan 25 kpl ’Kaupunkiviljely’ –kirjoja, arvo 29,90 €! Vastausaikaa on 14.2. asti.


Klikkaa tästä ja vastaa kyselyyn

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!