Viimeisimmät uutiset

Taloyhtiötapahtumassa 18.4. nähdään

Taloyhtiö 2018 -tapahtuma järjestetään ke 18.4. Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa. Tule sinäkin taloyhtiöväen kevään ykköstapahtumaan, Isännöintiverkon väkeä voit tulla jututtamaan osastolle 52!

Taloyhtiötapahtuma on kaikille taloyhtiön asioiden parissa toimiville tarkoitettu luento- ja näyttelytapahtuma. Oletpa sitten suunnittelemassa julkisivusaneerausta tai putkiremonttia, vaihtamassa isännöitsijää tai oppimassa lisää hallitustyöskentelystä, on tapahtumalla sinulle paljon annettavaa. Laaja näyttelyosasto ja sisältörikkaat seminaarit lisäävät osaamistasi ja opastavat tulevissa hankkeissa ja hankinnoissa.

Luennoilla ASREK ja EU-tietosuoja

Taloyhtiötapahtumasta saat yhden päivän aikana kattavat välineet taloyhtiön arjen sujuvaan hoitamiseen. Luennoilla kuulet mm. miten taloyhtiöiden ja yksittäisten osakkaiden tulisi varautua sähköisen asunto-osakerekisterin käyttöönottoon, millaisia toimia 25.5.2018 alkaen sovellettava EU:n tietosuoja-asetus edellyttää taloyhtiöltä ja miten sähköautojen lataus toteutetaan taloyhtiössä.

Tutustu tarkemmin näytteilleasettajiin sekä seminaarien sisältöihin tapahtumasivulla. Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua etukäteen ja tulostaa itselleen sisäänpääsyyn oikeuttava kävijäkortti, niin ei tarvitse jonottaa. Tapahtuma on maksuton.

Ohjelma ja ilmoittautuminen Taloyhtiö 2018 –nettisivuilla:

http://taloyhtiotapahtuma.net/

Kaipaatko uutta virtaa taloyhtiönne isännöintiin? Tervetuloa keskustelemaan Isännöintiverkon ammattilaisten kanssa, miten taloyhtiönne asioita pitäisi hoitaa ja miten ne saadaan entistä ehompaan kuntoon.
Nähdään taloyhtiötapahtumassa osastolla 52!
Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!