Viimeisimmät uutiset

Vastaa Vinkkarin lukijakyselyyn

Vinkkarin lukijakysely

Talven Vinkkari on ilmestynyt, se jaetaan isännöimiemme taloyhtiöiden koteihin viikolla 50. Lehdessä läpileikkaus niin taloyhtiön kuin asukkaankin energiankäytöstä säästövinkkeineen. Energianumeron tavoitteena on innostaa kaikkia taloyhtiöitä, osakkaita ja asukkaita kiinnittämään huomiota taloyhtiön energiankulutukseen. Säästöpotentiaalia löytyy joka taloyhtiöstä.

Vastaa lukijakyselyyn!

Nyt kysymme, miten olemme onnistuneet? Vastaa Vinkkarin lyhyeen lukijakyselyyn ja kerro meille, saitko Vinkkarista itsellesi hyödyllistä tietoa.
Vastaamalla vaikutat lehtesi sisältöön ja osallistut 100 euron arvoisen SuperLahjakortin arvontaan. Vastaaminen ei vie kauaa ja toivomme, että mahdollisimman moni kertoisi oman mielipiteensä.
Vastausaikaa on 13.1.2019 asti. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 100 euron arvoinen SuperLahjakortti. Arvonta suoritetaan 15.1.2019.
Jos et vielä ole ehtinyt tutustua talven Vinkkariin tarkemmin, voit lukea lehden pdf-version. Kaikki artikkelit löytyvät myös VerkkoVinkkarista.
Palautteesi on meille tärkeää! Kiitos, että autat meitä kehittämään lehteäsi toivomaasi suuntaan.

ASUKKAIDEMME OMA LEHTI

Vinkkari on kaikkien Isännöintiverkon isännöimien taloyhtiöiden asukkaiden oma lehti. Jokaisessa numerossa käsitellään keskeisiä asunto-osakeyhtiössä asumiseen liittyviä asioita. Kun tietää, mitä taloyhtiössä tapahtuu, arki sujuu ja kaikilla on kotonaan kiva olla. Vinkkari postitetaan jokaiseen kotiin. Kaikki artikkelit ja aikaisemmat numerot löytyvät myös verkkolehtenä.

TIEDÄ ENEMMÄN, ASU PAREMMIN!


Vastaa kyselyyn

Vastaa Vinkkarin lyhyeen lukijakyselyyn ja kerro meille, saitko Vinkkarista itsellesi hyödyllistä tietoa.
Jos et ole vielä ehtinyt tutustua Vinkkariin tarkemmin, lue lehti PDF-versiona. Kaikki artikkelit löytyvät myös VerkkoVinkkarista.

Vastaa kyselyyn


VerkkoVinkkari

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!