Viimeisimmät uutiset

Vuokranantajan veroinfo, verkkoseminaari 27.4.

Suunnitteletko asunnon vuokraamisesta tai vuokraatko sitä jo nyt? Verohallinto järjestää vuokranantajille vuokratulojen verotukseen liittyvän verkkoseminaarin 27.4. klo 9 – 10.30. Seminaarissa kerrotaan, miten vuokratuloista maksetaan verot, mitä vuokratuloista saa vähentää ja miten vuokratulot ilmoitetaan Verohallinnolle.

Verkkoseminaarin ohjelma

• Vuokratulot verotuksessa (johtava veroasiantuntija Mervi Hakkarainen, 60 min)
• Kysymyksiin vastaaminen (30 min)

Verohallinnon asiantuntijat vastaavat kysymyksiin suorassa lähetyksessä, joka lähetetään flash-videona. Voit seurata lähetystä tietokoneilla, joihin on asennettu Flash, tai mobiililaitteilla, joissa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä. Windows Phone -puhelin ei toimi lähetyksen katselussa.

– Olemme järjestäneet verkkoseminaareja muutaman vuoden ja saaneet niistä paljon positiivista palautetta. Maksuttomia tilaisuuksia on helppo seurata kotikoneelta ja jos mielessä on kysymys, sen voi esittää asiantuntijalle näppärästi lähetyksessä olevan chatin välityksellä, neuvoo viestintäpäällikkö Pirjo Korvola Verohallinnosta.

Flashin toimivuuden voi testata Verohallinnon verkkoseminaarit -sivulta. Jos jo julkaistut videot lähtevät pyörimään, katselun pitäisi onnistua myös suoran lähetyksen aikana. Verkkoseminaareja voi seurata myös Verohallinnon YouTube-kanavalla. Verkkoseminaarit nauhoitetaan, joten ne ovat katsottavissa myöhemminkin.

Tapahtuman tiedot

Aika ja paikka:

27.4.2016 klo 9 – 10.30, verkkoseminaarina

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu verkkoseminaariin
Verohallinnon sivulla.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.4.

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Tilaisuus on  katsottavissa tallenteena 28.4. lähtien. Myös esitysmateriaalit ovat käytössäsi tilaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!