Autopaikat ja saunavuorot

Voit tiedustella taloyhtiönne vapaita autopaikkoja ja saunavuoroja asiakaspalvelustamme.  Täytä alla oleva lomake tai soita asiakaspaveluumme p. 09 801 3044, niin olemme yhteydessä sinuun.

Jos haluat perua saunavuoron tai autopaikan, kätevimmin teet sen täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Jos olet muuttamassa, olethan muistanut tehdä muutto/lähtöilmoituksen? Varauksia voi tehdä vasta muuttoilmoituksen tehtyään. Myös muutto/lähtöilmoituksista löytyvät autopaikkojen ja saunavuoron varauksiin ja peruutuksiin tarvittavat tiedot.

 

  • PERUSTIEDOT

  • SAUNAVUORON PERUUTUS

  • AUTOPAIKAN PERUUTUS

  • Muista palauttaa autopaikan avain!
  • Me Bralevassa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen. Noudatamme myös hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tarjoamme isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja viherpalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaidemme asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja palveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Braleva toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin, kun asiakassuhde syntyy Bralevan ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Bralevan henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.

Hyvän asumisen asiantuntijat apunasi