Arvonlisäveroton palvelu kotitalouksille

Yksilöllistä ja turvallista palvelua kotitalouksille

Kun sinä tai läheisesi tarvitsee apua esimerkiksi siivouksessa, saat meiltä nyt kotisiivouspalveluita edullisemmin ilman alvia.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä tällä hetkellä sekä Espoossa että Kirkkonummella.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä tällä hetkellä sekä Espoossa että Kirkkonummella.  Voimme tarjota siivouspalvelut, kauppa-asioinnit ja pienremontit arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Huom! Arvonlisäverotontapalvelua ei voi saada kertaluontoiseen palveluun.

Syy toimintakyvyn alentumiseen voi olla esimerkiksi ikääntyminen. Arvonlisäverottomaan palveluun ei tarvita lääkärintodistusta tai ulkopuolisen tekemää virallista arviointia – riittää, että tilaaja ei oman arvionsa mukaan koe selviävänsä työstä ilman apua. Palvelun tilaaja saa Bralevan tarjoamista palveluista lisäksi kotitalousvähennyksen.

Tulemme mielellämme käymään, jolloin voimme yhdessä täyttää tarvittavat lomakkeet ja tehdä suunnitelman palvelulle tarpeidesi mukaan!

Pyydä tarjous palveluistamme!

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)

Olenko oikeutettu palveluun?

Onko toimintakykysi laskenut esimerkiksi ikääntymisen, sairauden vai vamman vuoksi? Toimitko omaishoitajana tai onko perheessä erityislapsi? Jos vastasit ainakin yhteen kysymykseen kyllä, voit saada palveluja Bralevasta ilman arvonlisäveroa.

Tarvitaanko lääkärintodistus?

Et tarvitse lääkärintodistusta. Kerro meille palvelua tilatessasi, miksi työ ei onnistu kodissa omatoimisesti. Autamme sinua arvioimaan toimintakykysi ja täytetään yhdessä lomake, jonka jälkeen sinua laskutetaan automaattisesti ALV 0 % – hinnalla.

Olenko oikeutettu kotitalousvähennykseen?

ALV 0 % -hinnasta voit vielä hakea kotitalousvähennystä, joka on jopa 60 % palveluidemme arvosta. Lähetämme sopimusasiakkaille koosteen ostetuista palveluista, jonka liität helposti veroilmoitukseen.

Mitä palvelut maksavat?

 • Siivous- ja kauppa-asiointipalveluiden hinta ALV 0 % on 32,26 €/h
 • Pienremonttitöiden hinta ALV 0 % on 50 €/h (miniveloitus 2 h).

Kuka saa arvonlisäverotonta palvelua?

Arvonlisäverottoman palvelun voi saada asiakas, jonka toimintakyky on laskenut pysyvästi tai väliaikaisesti ikääntymisen, sairauden tai vamman seurauksena. Myös kuormittava tilanne kotona on peruste ALV 0 %- palvelun saamiselle. Huom! Palvelun tulee olla jatkuvaa, arvonlisäverotontapalvelua ei voi hyödyntää kertaluonteisesti.

Jos jokin seuraavista kriteereistä täyttyy sinulla tai läheiselläsi, tilaa meiltä palvelu arvonlisäverottomana:

 • Ikääntymisestä aiheutuneet haasteet kotitöissä
 • Pitkäaikainen fyysinen tai psyykkinen sairaus
 • Onnettomuudesta syntynyt vamma
 • Vammaisuus
 • Kehitysvammaisuus
 • Kuormittunut perhetilanne
 • Perheessä on erityislapsi
 • Omaishoitajan tilanne kotona on kuormittava
 • Yleinen heikkokuntoisuus.

Oma-arvioinnissa tärkeintä on, että palvelun tilaaja ei itse koe selviävänsä siivouksesta ilman apua, esimerkiksi ikkunanpesu tikkailta ei ole enää turvallista.

Pyydä tarjous palveluistamme!

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)