Braleva tarkoittaa hyvää asumista. Isännöinti, kiinteistöhuolto ja muut palvelut taloyhtiöille.

Haluamme tehdä taloyhtiöiden arjesta hyvää ja vaivatonta. Siksi tarjoamme kaikki taloyhtiön tarvitsemat palvelut saman katon alta.

braleva asiakaspalvelu

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit.

Olemme 100 %:sti suomalainen yritys, jonka omistavat taloyhtiöt.

Tarjoamistamme palveluista (isännöinti, tekninen isännöinti, kiinteistöhuolto, siivous, remontointi, viherpalvelut) asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden.

Palvelemme teitä isännöinnissä pääkaupunkiseudulla, Kirkkonummella ja Keski-Uudellamaalla. Kiinteistöhuolto- ja viherpalvelumme toimivat Suur-Espoonlahden alueella sekä Kirkkonummella, siivous- ja remonttipalvelumme pääkaupunkiseudulla sekä Kirkkonummella.

Tärkeitä linkkejä

Braleva tarkoittaa hyvää asumista. Nimemme kuvaakin toimintaamme hyvin. Tehtävämme on varmistaa, että taloyhtiössä asuminen on sujuvaa ja kiinteistöomaisuuden arvo säilyy.

Braleva, naiset isännöitsijänä

Kokoamme yhteen kaikki taloyhtiöiden palvelut ja innovatiivisella tavalla. Tarjoamistamme palveluista taloyhtiön edustajan on helppoa valita juuri sellainen kokonaisuus, jota tarvitaan. Me puolestamme yhdistämme valittuun kokonaisuuteen ammattitaitoiset tekijät.

Kiinnoistuitko?

Näin asiakkaamme kertovat meistä


Trustmary Reviews

Kiinnostuitko yhteistyöstä kanssamme?