Teemme taloyhtiön arjesta hyvää

Taloyhtiön asukkaille kaikkein tärkeintä on, että arki sujuu. Braleva on ollut yli 50 vuotta asukkaiden tukena varmistamassa juuri sen. Huolehdimme siitä, että taloyhtiössäsi asuminen on huoletonta ja että kiinteistöomaisuuden arvo säilyy.

Isännöinti, kiinteistöhuolto, siivous, remontointi ja viherpalvelut pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaidemme sanomaa

”Aina vastataan puhelimeen eikä tarvitse odottaa pitkään, vikailmoitukset otetaan vastaan ja hoidetaan kuntoon. Palvelu on ystävällistä ja työntekijöillä on hyvä asenne”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 3/5/2023

”Ihan priliantin hienosti siivottu! Rappukäytävien lattiat kiilsi. Ei yhtään roskaa tai roisketta missään.”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 27/10/2022

”Todella hienoa, että isännöitsijä vastaa kohtuullisella aikataululla kysymyksiin. Toisilla menee tänä päivänä helposti viikkokin. Erityiskiitos siis tästä teille.”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 3/6/2023

Lue lisää palautteita

Taloyhtiöiden omistama

Bralevan omistavat taloyhtiöt. Siksi tiedämme, mitä taloyhtiö kaipaa hyvän asumisen tueksi:

  • Omistautunut ja tarpeisiin räätälöity tiimi, jotta oikeat osaajat ovat aina saatavilla
  • Asiantuntemusta ja apua kiperissä paikoissa
  • Nopeaa reagointia
  • Helppoutta – kaikki taloyhtiön tarvitsemat palvelut samasta paikasta
  • Selkeää ja nopeaa viestintää

Kokemuksia Bralevasta:

Katso lisää kokemuksia Bralevasta.

Braleva = hyvää asumista

Kokoamme yhteen kaikki taloyhtiöiden palvelut, jotta sinun on helppo valita juuri sellainen kokonaisuus, jota taloyhtiönne tarvitsee: isännöinti, kiinteistöhuolto, siivouspalvelut, remonttipalvelut ja viherpalvelut. Me yhdistämme valittuun kokonaisuuteen ammattitaitoiset tekijät hyvän asumisen varmistamiseksi.

Olemme yli 50 vuoden kokemuksella toimiva, 100 %:sti suomalainen yritys, jonka omistavat taloyhtiöt. Toimintaamme ohjaa laatukäsikirja ja olemme vastuullinen ja isa-auktorisoitu yritys.

 

Valitse palvelukseenne hyvän asumisen asiantuntijat

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja:

Ota yhteyttä

  • Me Bralevassa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen. Noudatamme myös hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tarjoamme isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja viherpalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaidemme asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja palveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Braleva toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin, kun asiakassuhde syntyy Bralevan ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Bralevan henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä