Kotisiivous

Yksilöllistä ja turvallista kotisiivouspalvelua Bralevasta!

Puhdas koti Bralevasta! Siivous 1 x vko, 1 x kk tai harvemmin.

Säännöllinen viikkosiivous vai suursiivous kerralla? Muuttosiivous tai ikkunanpesu? Tarjoamme monipuolisen valikoiman kodin siivouspalveluita, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Millaista siivouspalvelua sinä etsit? Meiltä saat luotettavan ja tehokkaan avun.

Ammattitaitoiset siivoojamme käyttävät viimeisintä tekniikkaa ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Käytössämme on myös turvallinen, vakuutusyhtiöiden hyväksymä avainhallintajärjestelmä.

Kotisiivouksen hoitaa aina sama ammattitaitoinen siivooja. Asiakkaalla on myös nimetty palveluesimies, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa asioissa.

Siivous sisältää yleensä:

 • lattiat; imuroidaan ja pyyhitään nihkeällä
 • pölyt ja tahrat; tasopintojen, peilien ja lasipintojen pyyhintä pölyistä ja tahrojen pyyhintä kosketuspinnoilta
 • keittiö; tasopintojen, välitilan kaakeleiden, kaapinovien ja pienkoneiden pintojen pyyhintä. Lisäksi liesituulettimen ja lieden pinnan pyyhintä, roskien poisvienti ja roska-astioiden puhdistus (erikseen tilattaessa roskakaapin puhdistus)
 • kylpyhuone ja wc; suihkutilan pesu, lavuaarin ja wc-istuimen pesu, peilien ja pölyjen pyyhintä, lattian kosteapyyhintä.

Lisäpalvelut

 • siivouksen yhteyteen voi lisätä palveluita ja toivottuja töitä, mm. mattojen tamppaus, ikkunoiden pesu, saunan ja uunin pesu.

Tarvittavat välineet ja aineet

 • siivoojalla on mukana siivousliinat, aineet ja kylpyhuoneen sekä wc-tilan pesua varten liinat/harjat, sienet
 • asiakkaan imurilla imuroidaan huoneet.

Hyvä tietää:

 • siivouksen hinta on 40 €/h (sis. alv.). Saat palveluistamme kotitalousvähennyksen (jopa 60 %) verotuksessasi! HUOM! Lisäämme hintaan matkakulut
 • teemme ensin testisiivouksen (maksullinen), jonka yhteydessä sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, mitä kohteita kotisiivouksessa käydään läpi
 • siivouksen kesto on yleensä 2 – 4 h, riippuen asunnon koosta
 • siivous tapahtuu arkisin kello 8 – 16 välillä, muista ajankohdista voidaan sopia erikseen
 • käynnin voi peruttaa tai sen ajankohtaa voi muuttaa kaksi arkipäivää ennen siivousajankohtaa.
 • Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä tällä hetkellä sekä Espoossa että Kirkkonummella. Voimme tarjota siivouspalvelut, kauppa-asioinnit ja pienremontit arvonlisäverottomasti, kun sinun tai läheisesti toimintakyky on alentunut pysyvästi tai väliaikaisesti. Huom! Arvonlisäverotontapalvelua ei voi saada kertaluontoiseen palveluun. Lue lisää arvonlisäverottomista palveluistamme täältä.

Muista tilata myös joulusiivous ajoissa!

Tutustu joulusiivoukseemme

Pyydä tarjous!

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)

”Suosittelen Bralevan kotisiivousta ihan kaikille! Kotisiivouksesta voi olla monelle apua arkeen, se säästää omaa aikaa muuhun tekemiseen. Myös ikkunoiden pesu voi olla monelle haasteellista. Siivoojan on myös tarvittaessa saanut Bralevasta nopeastikin paikalle.”

– Hannu Aro, Bralevan kotisiivouksen asiakas –

Lue asiakastarina

Kotisiivouksen myötä jää aikaa harrastuksille

Satu-Marjatta on ollut vuoden ajan Bralevan tyytyväinen kotisiivousasiakas. Siivoaminen ei ole koskaan ollut hänen lempipuuhaansa ja Bralevan kotisiivouspalvelun myötä suuremmat siivoukset hoitaa nyt oma luottosiivoaja.

Lue asiakastarina

Bralevasta nyt palveluita ilman arvonlisäveroa kotitalouksille

Kun sinä tai läheisesi tarvitsee apua esimerkiksi siivouksessa, saat meiltä nyt kotisiivouspalveluita edullisemmin ilman alvia.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy on sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä tällä hetkellä sekä Espoossa että Kirkkonummella.

Lue lisää arvonlisäverottomasta palvelusta

Asiakastarina – Miksi olette valinneet juuri Bralevan kotisiivoukseen?

Pyydä tarjous!

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)