Viherpalvelut

Viherpalvelumme pitää pihasi kunnossa. Hoidamme nurmikot ja istutamme kausikukat. Autamme myös pihasi kunnostuksessa ja uusimisessa.

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa?

Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen.

Monipuoliset viherpalvelut taloyhtiöiden tarpeisiin

Viherpalvelumme pitää istutusnurmikot kunnossa ja kauniina. Samalla voidaan sopia esimerkiksi pensaiden ja puiden kunnossapidosta.

Saat meiltä huolettomana kokonaispalveluna vuodenajan kukkaistutukset: kukat ja ruukut sekä istutusten hoitaminen kauden ajaksi.

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen! Kysy lisää!

Tarkastamme ja huollamme myös leikkipaikat. Tarjoamme leikkipaikkatarkastuksen hintaan 149 € (sis. alv. 24 %).

Miksi valita Bralevan viherpalvelut?

  • Pidämme taloyhtiöiden pihat kunnossa ammattilaisten voimin
  • Toteutamme kaiken kokoisia kohteita aina pihasuunnittelusta alkaen
  • Osaavat puutarhurit toteuttavat kukkaistutuksia toiveidenne mukaan
  • Tunnistamme vieraslajit ja autamme niiden poistamisessa
  • Käytämme ympäristöystävällistä torjuntaa.

 

Vieraslajien torjuntaa meiltä helposti

Meiltä saat apua myös vieraslajien torjuntaan! Autamme sinua lajien tunnistuksessa ja poistossa ja autamme korvaavien kasvien valinnassa.

”Taloyhtiöiden olisi hyvä sopia huoltoyhtiön kanssa vieraslajien poistosta. Työ on erillisvelotettavaa ja huolto ei automaattisesti poista vieraslajeja taloyhtiöiden pihoista.”

Pyydä tarjous

Neljä vuodenaikaa pihallasi

Meiltä saat tilattua helposti pihalle ihanat kukkaistutukset jokaiseen vuodenaikaan. Piristä taloyhtiönne ilmettä ja anna meidän hoitaa kukat, istutukset ja ruukut teille. Anna meidän huolehtia!

Puutarhurimme istuttaa ja huolehtii kukkien hyvinvoinnista koko sovitun sopimusajan. Istutettavat kukat valitaan aina sijainnin ja saatavuuden mukaan sesongin parhaista taimista.

Torjumme rikkakasveja ekologisesti

Rikkakasvien torjuntaan tarjoamme täysin myrkytöntä, kuumaan veteen perustuvaa torjuntamenetelmää.

”Myrkyttömänä vaihtoehtona torjunta on sekä ekologista että kätevää. Kuumavesikäsittelyn hyvät puolet tulevat esiin erityisesti kivetyksillä ja leikkipaikoilla, joissa torjunta-aineiden käyttö on joko kiellettyä tai muuten hankalaa.”

Tutustu kuumavesitorjuntaan

Tarkastamme leikkipaikat

Leikkipaikat ja välineet ovat kuluttajaturvallisuuslakiin kuuluvia palveluita ja tavaroita. Lain mukaan leikkipaikkojen ja niiden välineiden on oltava käyttäjilleen turvallisia. Lopullinen vastuu turvallisuudesta on aina leikkipaikan omistajalla, taloyhtiöllä.

”Kunnossa olevalla leikkipaikalla on suora vaikutus kiinteistön arvoon ja vetovoimaisuuteen. Hyvin hoidettu leikkipaikka onkin taloyhtiön käyntikortti.”

Lataa leikkipaikkatarkastuksen esite

Kiinnostuitko?