Isännöinti taloyhtiöille

Isännöintiä Bralevalta yli 50 vuoden kokemuksella Helsingissä, Espoossa ja Kauniaisissa.

Isännöintipalvelumme räätälöidään aina taloyhtiösi tarpeen mukaan, joten tarjoamme juuri sellaista palvelua kuin taloyhtiösi tarvitsee.

Kun hankit isännöintiä Bralevalta, tiedät mitä taloyhtiössäsi tapahtuu. Luotettavan ja ammattimaisen isännöinnin ansiosta arki on sujuvaa ja kustannukset pysyvät kurissa. Hyvä isännöitsijä auttaa tekemään päätöksiä, joilla omaisuuden arvo kehittyy.

Bralevan isännöintiasiakkaana käytettävissäsi on aina ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa.

Ja mikä parasta; Bralevan omistavat taloyhtiöt. Siksi tiedämme, mitä isännöinniltä kaivataan.

350
isännöintikohdetta
10 000
huoneistoa isännöitävänä
50
vuoden kokemus isännöinnistä
100 %
taloyhtiöiden omistama yritys

Isännöintiä, joka vastaa tarpeeseen – tutustu isännöinnin palvelupaketteihimme!

BRALEVA arkisto

Palvelemme taloyhtiöitä isännöinnissä Helsingissä, Espoossa, Kauniasissa, Kirkkonummella ja Vantaalla sekä Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa. Tutustu palvelupaketteihin tai pyydä meitä räätälöimään juuri teille sopiva!

Tarjoamme teille juuri sellaista palvelua, mitä taloyhtiönne haluaa. Haluatteko, että kuukausiveloitus sisältää suuren osan hallinnollisista tehtävistä sekä kiinteän määrän kokouksia vuodessa? Tehtäväluettelon yli menevistä töistä veloitetaan erilliskorvaus. Silloin vaihtoehtona on TosiTarkka-palvelumme, jossa kuukausiveloitus on korkeampi.

Mikäli haluatte perinteistä isännöintiä, jossa kuukausiveloituksen lisäksi tietyt toimenpiteet veloitetaan erillisveloituksena isännöintitehtäväluettelon mukaisesti, on vaihtoehtona Tarkka-palvelumme. Tämä on suosituin vaihtoehto taloyhtiöiden parissa.

AikaTarkka-palvelusta maksatte ajasta, mitä meillä menee taloyhtiönne asioiden hoitamiseen (sopii taloyhtiöille, joilla ei ole paljon kokouksia). Isännöinnin vähimmäistehtävät kuuluvat kuukausihintaan.

PikkuTarkka -palvelumme sopii pienille taloyhtiöille (pari-, rivi- ja pienkerrostalot) ja sen tehtäväluettelo on sisällöltään Tarkka-palvelua suppeampi.

Voit pyytää meitä esittelemään palveluitamme maksutta tai koostamaan tarjouksen täysin räätälöidystä kokonaisuudesta. Meille on tärkeintä, että löydämme ratkaisun juuri teidän taloyhtiönne tarpeisiin.

Pyydä tarjous tästä

Palvelumme
 • TosiTarkka
 • Tarkka
 • AikaTarkka
 • PikkuTarkka

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!

Ammattilaisista koostuva isännöintitiimi palveluksessasi

braleva ammattilaisista koostuva tiimi palveluksessasi

Bralevan asiakkaana et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat palvelukseesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista: isännöitsijästä, teknisestä isännöitsijästä, kiinteistösihteeristä, kirjanpitäjästä sekä asiakaspalveluneuvojistamme. Käytettävissäsi on aina ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa.

Tutustu tästä isännöitsijän uratarinaan Bralevassa

Nykyaikaiset isännöintijärjestelmät

braleva yhteistyökumppanit

Me hallitsemme tiedon – sinä näet sen

Bralevan isännöinnissä taloyhtiönne kiinteistötietoa, taloustietoa ja asiakirjoja ylläpidetään nykyaikaisella ohjelmistolla. Kaikki tieto saatavilla missä ja milloin vain.

Tietojärjestelmässä ylläpidetään taloyhtiön kirjanpito, kiinteistön tiedot, osakas –ja asukasrekisteri. Se toimii myös taloushallinnon sähköisenä arkistona. Saman järjestelmän kautta luodaan taloyhtiönne kotisivut sekä hallinnoidaan vikailmoituksia ja osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto. Toimintaamme ohjaa laatukäsikirja ja noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Kokonaisedullinen vaihtoehto isännöintiin

Asiantunteva isännöinti tarkoittaa myös kustannustehokkuutta. Suuri asiakaskuntamme mahdollistaa ostopalvelujen tehokkaan kilpailuttamisen.

Laaja kumppaniverkostomme on valikoitunut vuosien varrella ja heidän kanssaan neuvottelemamme sopimushinnat merkitsevät taloyhtiöllenne merkittäviä kustannussäästöjä. Kauttamme käytettävissänne on aina paras mahdollinen asiantuntemus ja osaaminen. Asiakkaanamme rahallisen hyödyn korjaatte Te.

Viisas valinta isännöintiin

braleva isännöitsijät tekevät viisaita päätöksiä

Hyvä isännöitsijä auttaa taloyhtiötä tekemään oikeita ja kestäviä päätöksiä ja pitämään kustannukset kurissa. Isännöimme pääkaupunkiseudulla noin 400 eri ikäistä ja kokoista taloyhtiötä. Kokemuksemme antaa meille perspektiiviä erilaisten taloyhtiöiden erilaisista tarpeista. Kaikki isännöitsijämme ovat vähintään isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) suorittaneita kokeneita ammattilaisia.

Tervetuloa meille, laitetaan yhdessä taloyhtiönne asiat entistä ehompaan kuntoon!

Reaaliaikainen ja läpinäkyvä taloushallinto isännöinnissä

braleva kirjanpito ja taloushallinto

Bralevan asiakkaana voitte olla varmoja siitä, että yhtiönne talousasiat hoidetaan asiantuntemuksella ja osaamisella. Kun taloudenpito on ammattilaisten käsissä, voitte nukkua yönne rauhassa. Taloushallintomme perustuu täydelliseen läpinäkyvyyteen. Reaaliaikainen tieto on milloin tahansa taloyhtiön johdon ja nimettyjen henkilöiden tavoitettavissa.

Isännöitsijä pitää huolen, että rahat riittävät

Isännöitsijän tärkeä tehtävä on suunnitella ja valvoa taloyhtiön päivittäistä rahaliikennettä. Hän huolehtii laskujen maksatuksesta ja seuraa yhdessä kirjanpitäjän kanssa vastikesuorituksia. Kun taloyhtiön raha-asiat ja maksuvalmius ovat kunnossa, eivät yllättävätkään menot aiheuta välittömiä ylimääräisiä kustannuksia osakkaille.

Taloushallinto pähkinänkuoressa:

 • kirjanpito
 • tuloslaskelman ja tilinpäätöksen laatiminen
 • veroilmoitukset
 • kiinteistön lainojen hoitaminen
 • vastikkeiden kannosta huolehtiminen.

Isännöinti auttaa ottamaan taloyhtiön talouden hallintaan

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään vastuullinen, koulutettu kirjanpitäjä ja hänen sijaisensa. Hoidamme yhtiönne kirjanpidon, vastikkeet, maksuliikenteen, lainojen hoitamisen ja vastikerästien perinnän. Luonnollisesti laadimme myös vuosittain taloyhtiönne tilinpäätöksen, teemme veroilmoituksen ja lähetämme sen verottajalle.

Isännöitsijänne esittelee tilinpäätöksen hallitukselle ja yhtiökokoukselle sekä laatii yhdessä hallituksen kanssa talousarvion tulevalle kaudelle.

Tilintarkastus helppo suorittaa

Kun taloushallinto on avointa ja järjestelmällistä, on myös tilintarkastajalla helposti mahdollisuus milloin tahansa tutustua taloyhtiön sen hetkiseen taloustilanteeseen.

Isännöitsijä valvoo vastikkeet

Tarkastamme kerran kuukaudessa, että taloyhtiönne vastikkeet on maksettu – ja mikäli näin ei ole, ryhdymme tarvittaessa nopeasti perintätoimiin. Taloyhtiön maksuvalmiuden ja taloudenpidon vakauden kannalta on tärkeää, että epämiellyttäviä yllätyksiä ei pääse syntymään. Käytämme taloyhtiönne taloushallinnon hoitamiseen alan kehittyneimpiä ja uusimpia sovelluksia.

Taloyhtiön hallituksen jäsenille on mahdollisuus nähdä:

 • reaaliaikainen tuloslaskelma ja tase kirjanpidon raportit, esimerkiksi vastikevalvonta
 • avoimet ostolaskut
 • talousarviovertailu
 • tiliotteet
 • pankkitilien reaaliaikasaldo.

Isännöinnin asiakaspalvelumme auttaa monikanavaisesti - Olemme asiakkaitamme varten

braleva avainturvallisuus

Isännöintipalvelumme ovat asiakkaitamme varten

Isännöinti on palveluammatti, ja siksi koemme, että on kunnia-asiamme palvella asiakkaitamme ystävällisesti, nopeasti ja perusteellisesti. Mikä ikinä asiasi onkaan, voit luottaa siihen, että teemme aina kaikkemme voidaksemme palvella sinua.

Me vastaamme

Puhelinvaihteemme on avoinna toimistomme aukioloaikoina. Vastaamme puheluihin välittömästi – ja jos satumme olemaan varattuja, puhelu siirtyy automaattisesti varahenkilöllemme. Soittopyynnöt kirjaamme ylös ja toimitamme ne saman tien oikealle henkilölle.

Asiakaspalvelumme pähkinänkuoressa:

 • puhelinvaihde
 • opastus
 • muuttoilmoitukset
 • saunavuorot
 • autopaikat
 • avainasiat.

Asiakaspalvelua 24/7

Luonnollisesti palvelemme sinua myös sähköisesti. Netissä voit asioida kanssamme silloin kun se sinulle parhaiten sopii – ja voit olla varma siitä, että asiasi hoituu myös tätä kautta. Sähköisesti lähettämäsi lomake on välittömästi kaikkien asianosaisten tiedossa, mikä nopeuttaa asiasi käsittelyä.

Taloyhtiösi kotisivulla voit tehdä vika- ja muutostyöilmoitukset. Nettisivuillamme hoituvat esimerkiksi muutto- ja lähtöilmoitukset, avaintilaukset ja isännöitsijäntodistusten tilaukset.

Taloyhtiösi kotisivuilla voit tehdä

 • vikailmoitukset
 • muutostyöilmoitukset.

Taloyhtiösi kotisivut löydät täältä

Nettisivuillamme voit tehdä

Oma kiinteistösihteeri palveluksessasi

braleva uskalla elää parempaa arkea kanssamme

Asiakkaanamme saat aina palvelukseesi ammattitaitoisen kiinteistösihteerin, joka tuntee ja tietää taloyhtiösi asiat. Kiinteistösihteeri toimii isännöitsijän hallinnollisena apuna ja oikeana kätenä; hän mm. esivalmistelee isännöitsijäntodistukset, kirjaa osakasmuutokset ja muuttoilmoitukset sekä postittaa tiedotteet ja kokouskutsut.

Kiinteistösihteerisi hoitaa

 • opastuksen
 • osakeluettelomerkinnät
 • muuttoilmoitukset
 • isännöitsijätodistukset
 • hallinnolliset tehtävät.

Isännöintiä Helsingissä ja Kauniaisissa

Bralevan isännöitsijä ja huoltomies huoltoauton vieressä.

Tarjoamme isännöintipalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla Helsingissä ja Kauniaisissa.

Lue lisää isännöintipalveluistamme Helsingissä tästä.

Isännöintiä Espoossa ja Kirkkonummella

Bralevan isännöitsijä antaa ohjeita huoltomiehelle

Tarjoamme isännöintipalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla Espoossa ja Kirkkonummella.

Lue lisää isännöintipalveluistamme Espoosta tästä.