Isännöinti

Isännöintiä Bralevalta yli 50 vuoden kokemuksella. Nyt myös Keski-Uudellamaalla!

Isännöintiä, joka mukautuu tarpeeseen

Isännöintiä tarjoamme Espoossa, Helsingissä, Järvenpäässä, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Tuusulassa ja Vantaalla. Isännöimme pääkaupunkiseudulla noin 400 eri ikäistä ja kokoista taloyhtiötä. Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto. Toimintaamme ohjaa laatukäsikirja ja noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Ja mikä parasta; Bralevan omistavat taloyhtiöt. Siksi tiedämme, mitä isännöinniltä kaivataan

 

Kokemuksemme antaa meille perspektiiviä erilaisten taloyhtiöiden erilaisista tarpeista. Haluamme kuulla, mitä taloyhtiönne kaipaa ja räätälöimme palvelumme sen mukaan.

Yhteistyössä kanssamme tiedät aina, mitä taloyhtiössäsi tapahtuu. Luotettavan, ammattimaisen ja aina tukena olevan isännöinnin ansiosta arki on sujuvaa ja kustannukset pysyvät kurissa. Isännöitsijämme auttaa tekemään päätöksiä, joilla omaisuuden arvo kehittyy.

Pyydä tarjous isännöinnistä

Isännöintiä, joka auttaa pitämään taloyhtiön talouden hallinnassa

Bralevan isännöintiasiakkaana voitte olla varmoja siitä, että yhtiönne talousasiat hoidetaan asiantuntemuksella ja osaamisella. Kun taloudenpito on ammattilaisten käsissä, voitte nukkua yönne rauhassa. Taloushallintomme perustuu täydelliseen läpinäkyvyyteen. Reaaliaikainen tieto on milloin tahansa taloyhtiön johdon ja nimettyjen henkilöiden tavoitettavissa.

Autamme pitämään taloyhtiön talouden kunnossa:

 • Pitämällä huolen päivittäisestä rahaliikenteestä, kuten ostolaskujen ja lainojen maksusta ja vastikkeiden perinnästä
 • Hoitamalla kirjanpidon
 • Laatimalla tuloslaskelman ja tilinpäätöksen, jonka esittelemme hallitukselle ja yhtiökokouksessa.
 • Huolehtimalla veroilmoituksista
 • Laatimalla yhdessä hallituksen kanssa talousarvion tulevalle kaudelle.

Kun taloyhtiön raha-asiat ja maksuvalmius ovat kunnossa, eivät yllättävätkään menot aiheuta välittömiä ylimääräisiä kustannuksia osakkaille. Tilintarkastuksen sattuessa kohdalle, selkeä järjestelmällisyys mahdollistaa tilintarkastajalle heti katsauksen yhtiön tilanteeseen.

 

Pyydä tarjous isännöinnistä

Isännöintiasiakkaanamme saat käyttöösi tuoreimman tiedon ja nykyaikaiset järjestelmät

Bralevan isännöinnissä taloyhtiönne kiinteistötietoa, taloustietoa ja asiakirjoja ylläpidetään nykyaikaisella ohjelmistolla. Kaikki tieto saatavilla missä ja milloin vain reaaliaikaisesti. Tietojärjestelmässä ylläpidetään taloyhtiön kirjanpito, kiinteistön tiedot, osakas –ja asukasrekisteri. Se toimii myös taloushallinnon sähköisenä arkistona. Saman järjestelmän kautta luodaan taloyhtiönne kotisivut sekä hallinnoidaan vikailmoituksia ja osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Reaaliaikaisesta näkymästä hallituksen jäsenet näkevät reaaliaikaisen tuloslaskelman, taseen ja kirjanpidon raportit, avoimet ostolaskut, talousarviovertailun, tiliotteet, pankkitilien reaaliaikasaldon.

Bralevan isännöintiasiakkaana käytettävissäsi on aina ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa. Autamme tekemään päätöksiä, jotka vievät taloyhtiön tilannetta ja kiinteistön arvoa oikeaan suuntaan pitkällä tähtäimellä.

Tiimi palveluksessasi

Meillä et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Sinulle määrätyllä isännöitsijällä on aina sijainen . Kaikki isännöitsijämme ovat vähintään isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) suorittaneita kokeneita ammattilaisia.

Saat teille nimetyn kirjanpitäjän sekä ammattitaitoisen kiinteistösihteerin, joka tuntee ja tietää taloyhtiösi asiat. Kiinteistösihteeri toimii isännöitsijän hallinnollisena apuna ja oikeana kätenä; hän mm. esivalmistelee isännöitsijäntodistukset, kirjaa osakasmuutokset ja muuttoilmoitukset sekä postittaa tiedotteet ja kokouskutsut.

 

Pyydä tarjous isännöinnistä

Kokonaisedullinen vaihtoehto isännöintiin

Asiantunteva isännöinti tarkoittaa myös kustannustehokkuutta. Suuri asiakaskuntamme mahdollistaa ostopalvelujen tehokkaan kilpailuttamisen.

Laaja kumppaniverkostomme on valikoitunut vuosien varrella ja heidän kanssaan neuvottelemamme sopimushinnat merkitsevät taloyhtiöllenne merkittäviä kustannussäästöjä. Kauttamme käytettävissänne on aina paras mahdollinen asiantuntemus ja osaaminen. Asiakkaanamme rahallisen hyödyn korjaatte Te.

Isännöintiasiakkaanamme saat asiakaspalvelua monikanavaisesti

Puhelinvaihteemme on avoinna toimistomme aukioloaikoina. Vastaamme puheluihin välittömästi – ja jos satumme olemaan varattuja, puhelu siirtyy automaattisesti varahenkilöllemme. Soittopyynnöt kirjaamme ylös ja toimitamme ne saman tien oikealle henkilölle. Käytössämme on myös takaisinsoittopalvelu asiakaspalvelussamme.

Asiakaspalvelumme pähkinänkuoressa:

 • puhelinvaihde
 • opastus
 • muuttoilmoitukset
 • saunavuorot
 • autopaikat
 • avainasiat

Luonnollisesti palvelemme sinua myös sähköisesti. Netissä voit asioida kanssamme silloin kun se sinulle parhaiten sopii – ja voit olla varma siitä, että asiasi hoituu myös tätä kautta. Sähköisesti lähettämäsi lomake on välittömästi kaikkien asianosaisten tiedossa, mikä nopeuttaa asiasi käsittelyä.

Taloyhtiösi kotisivulla voit tehdä vika- ja muutostyöilmoitukset. Nettisivuillamme hoituvat esimerkiksi muutto- ja lähtöilmoitukset, avaintilaukset ja isännöitsijäntodistusten tilaukset.

Taloyhtiösi kotisivuilla voit tehdä

 • vikailmoitukset
 • muutostyöilmoitukset.

Nettisivuillamme voit tehdä

 • muuttoilmoituksen
 • lähtöilmoituksen
 • avaintilauksen
 • isännöitsijäntodistuksen ja muiden asiakirjojen tilaukset.