Tekninen isännöinti

Braleva tarjoaa asiakkailleen teknisen isännöinnin palveluja – rautaisella ammattitaidolla.

Tekniset isännöitsijät palvelevat taloyhtiöitä ja kiinteistöjä mm. korjaustoiminnan suunnittelussa ja valvonnassa

Kiinteistön kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla lisätään asumismukavuutta, turvallisuutta ja asuntojen arvoa.

Braleva tarjoaa asiakkailleen teknisen isännöinnin palveluja – rautaisella ammattitaidolla. Näitä palveluja voidaan ostaa myös erillisinä – tekniset isännöitsijämme ovat sekä taloyhtiöiden että yksittäisten osakkaiden käytettävissä esimerkiksi huoneistoremonteissa.

Rahankäyttö korjauksiin on investointi, ei pelkkä kulu. Väärässä paikassa säästäminen voi aiheuttaa kustannusten kasaantumista ja sitä kautta korotuspainetta vastikkeisiin. Suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla yhtiövastikkeet pysyvät vakaina ja kohtuullisina.

Teknistä palvelua taloyhtiölle

Bralevan tekniset isännöitsijät palvelevat taloyhtiöitä ja kiinteistöjä korjaustoiminnan suunnittelussa, kilpailuttamisessa, tarkastuksissa ja korjaustyön valvonnassa sekä valvovat osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Korjaushankkeet valmistelemme yhdessä sovituilla toimintatavoilla. Teemme yhteistyössä kanssanne kiinteistöllenne kunnossapito- ja korjaussuunnitelman sekä kilpailutamme tarvittavat urakat. Tarvittaessa tekninen isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin, suunnittelupalavereihin, työmaakokouksiin sekä yhtiökokoukseen. Tekninen isännöitsijä voi myös ottaa vastuun koko projektista projektipäällikkönä.

Bralevan tekniset palvelut pähkinänkuoressa

 • Korjaus- ja muutostöiden valvonta
 • Tarkastukset toimenpidesuosituksineen
 • Kylpyhuoneiden kunto- ja kosteuskartoitus
 • Kiinteistöjen vauriokartoitukset ja korjausten organisointi
 • Yksittäisten korjaustöiden organisointi
 • Lämpökamerakuvaukset
 • Pelastussuunnitelmat
 • Kuntoarvio ja PTS
 • Rakennuttaminen
 • Urakoiden kilpailutus
 • Urakoiden valvonta.

Vankkaa rakennusalan osaamista ja kokemusta

Koulutetuilla rakennusalan asiantuntijoillamme on mittava kokemus lukuisista taloyhtiöiden korjaushankkeiden kilpailutuksista ja valvonnoista, kuntokartoituksista, pelastussuunnitelmista sekä sadoista huoneistoremonteista.

Tutustu maalämpöhankkeen suunnitteluun

Bralevan tekniset isännöitsijät palvelevat myös taloyhtiöiden osakkaita kaikissa huoneistojen korjaus- ja muutostöissä

Tehtävänämme on valvoa hankkeiden rakennusteknistä laatua, töiden turvallisuutta sekä viranomaismääräysten täyttymistä. Valvontaa vaativia töitä ovat mm. kylpyhuoneessa ja keittiössä tehtävät remontit, lattiamateriaalien vaihdot sekä rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvät muutokset.

Tutustu sähköautojen latauspistesuunnitteluun

Oletko suunnittelemassa huoneistoremonttia?

Osakas saa tehdä hallinnassaan olevissa tiloissa sellaisia kunnossapito- ja muutostöitä, joista ei aiheudu vahinkoa tai haittaa yhtiölle, naapureille tai rakennuksille. Mikäli muutos- ja korjaustyö voi vaikuttaa talon rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin on siitä lain mukaan ilmoitettava etukäteen yhtiölle (hallitukselle ja isännöitsijälle).

Remontoijan tietopankki

Asiakastarina Jenni Järvenpää – Miksi Bralevaan on oltu tyytyväisiä?