Tekninen isännöinti

Tekniset isännöitsijät palvelevat taloyhtiöitä ja kiinteistöjä mm. korjaustoiminnan suunnittelussa ja valvonnassa.

Kiinteistön kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla lisätään asumismukavuutta, turvallisuutta ja asuntojen arvoa.

350
isännöitävää kohdetta
12
teknistä isännöitsijää
50
vuoden kokemus
Kaksi teknistä isännöitsijää tekemässä katon kuntotarkastusta

Braleva tarjoaa asiakkailleen teknisen isännöinnin palveluja – rautaisella ammattitaidolla. Näitä palveluja voidaan ostaa myös erillisinä – tekniset isännöitsijämme ovat sekä taloyhtiöiden että yksittäisten osakkaiden käytettävissä esimerkiksi huoneistoremonteissa.

Rahankäyttö korjauksiin on investointi, ei pelkkä kulu. Väärässä paikassa säästäminen voi aiheuttaa kustannusten kasaantumista ja sitä kautta korotuspainetta vastikkeisiin. Suunnitelmallisella kiinteistönhoidolla yhtiövastikkeet pysyvät vakaina ja kohtuullisina.

Teknistä palvelua taloyhtiölle

Bralevan tekniset isännöitsijät palvelevat taloyhtiöitä ja kiinteistöjä korjaustoiminnan suunnittelussa, kilpailuttamisessa, tarkastuksissa ja korjaustyön valvonnassa sekä valvovat osakkaiden tekemiä muutostöitä.

Korjaushankkeet valmistelemme yhdessä sovituilla toimintatavoilla. Teemme yhteistyössä kanssanne kiinteistöllenne kunnossapito- ja korjaussuunnitelman sekä kilpailutamme tarvittavat urakat. Tarvittaessa tekninen isännöitsijä osallistuu hallituksen kokouksiin, suunnittelupalavereihin, työmaakokouksiin sekä yhtiökokoukseen. Tekninen isännöitsijä voi myös ottaa vastuun koko projektista projektipäällikkönä.

Bralevan tekniset palvelut pähkinänkuoressa

 • Pelastussuunnitelmat
 • Kuntoarvio ja PTS
 • Tarkastukset ja valvonnat
 • Kylpyhuoneiden kunto- ja kosteuskartoitus
 • Kiinteistöjen vauriokartoitukset ja korjausten organisointi
 • Yksittäisten korjaustöiden organisointi
 • Lämpökamerakuvaukset
 • Kattojen kuntotarkastukset
 • Rakennuttaminen
 • Urakoiden kilpailutus
 • Urakoiden valvonta
 • Korjaus- ja muutostöiden valvonta

Bralevan tekniset isännöitsijät palvelevat myös taloyhtiöiden osakkaita kaikissa huoneistojen korjaus- ja muutostöissä. Tehtävänämme on valvoa hankkeiden rakennusteknistä laatua, töiden turvallisuutta sekä viranomaismääräysten täyttymistä. Valvontaa vaativia töitä ovat mm. kylpyhuoneessa ja keittiössä tehtävät remontit, lattiamateriaalien vaihdot sekä rakenteisiin ja tekniikkaan liittyvät muutokset.

Kun yksittäisten huoneistoremonttien valvonta on taloyhtiön omissa käsissä, on osakkaiden muutostöiden käsittely ja valvonnan sopiminen joustavaa ja helppoa. Taloyhtiö voi turvallisin mielin varmistua siitä, että kiinteistöön tehtävät muutokset ovat asianmukaisesti tehtyjä.
Vankkaa rakennusalan osaamista ja kokemusta

Koulutetuilla rakennusalan asiantuntijoillamme on mittava kokemus lukuisista taloyhtiöiden korjaushankkeiden kilpailutuksista ja valvonnoista, kuntokartoituksista, pelastussuunnitelmista sekä sadoista huoneistoremonteista.

Bralevan tekniset isännöitsijät ovat olleet mukana muun muassa näissä hankkeissa: