Tietoa meistä

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy palveluksessasi jo vuodesta 1968

Braleva tarkoittaa hyvää asumista.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit.

Tarjoamistamme palveluista (isännöinti, tekninen isännöinti, kiinteistöhuolto, siivous, remontointi, viherpalvelut) asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden. Sinä asiakkaanamme päätät, mitä palveluja taloyhtiönne tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme 100 %:sti suomalainen yritys, jonka omistavat taloyhtiöt.

Yli 50 vuoden kokemus

Yrityksen juuret yltävät vuoteen 1965, jolloin tehtiin aluerakentamissopimus rakennusliikkeiden, Sato-yhtymän, Asuntosäätiön ja Espoon kunnan kanssa Espoon Sökö-nimisen kylän kartanon maille. Samaisessa sopimuksessa sovittiin myös uuden asuinalueen kiinteistöhuollon ja isännöinnin järjestämisestä. Sovittiin, että Asuntosäätiö ja Sato perustavat taloyhtiöiden kanssa Soukan Huolto Oy -nimisen alueellisen huoltoyhtiön, jonka osakkaiksi alueen talo- ja kiinteistöyhtiöt tulevat rakennusten valmistumisen myötä. Olemme edelleenkin soukkalaisten taloyhtiöiden omistama yritys.

Isännöintiliiketoiminta eriytettiin Soukan Huollosta vuonna 1997 Isännöintiverkko Oy:ksi. Reilun kahdenkymmenen vuoden jälkeen yritykset yhdistyivät Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:ksi syksyllä 2019.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme

Olemme aina panostaneet nopeaan ja ystävälliseen asiakaspalveluun ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti.

Tutustu Bralevaan

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n visio

braleva tekniset isännöitsijät tarkistavat katon kuntoa

Bralevan visio on Uskalla elää parempaa arkea kanssamme. Bralevan brändi tullaan tuntemaan uskalluksesta, paremmasta arjesta ja palvelevasta yhteistyöstä. Siihen meitä ohjaavat rakenteilla olevat edistykselliset digitaaliset palvelut ja asiointikanavat sekä yhdessä työstettävä yksi yhteinen, innostava ja oikeudenmukainen toimintamalli. Meillä on jo nyt paljon vastuullisia ja ahkeria työntekijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa jokainen työntekijä voisi tuntea ylpeyttä saadessaan työskennellä tässä työyhteisössä. Meillä työt tehdään tehokkaasti ja toiminnan kannattavuutta, asiakasarvoa ja tuottavuutta seurataan aktiivisesti. Esimiestyö on välittävää, motivoivaa ja innostavaa. Meillä työntekijästä pidetään aidosti huolta ja osaamista arvostetaan.

Uskalla elää parempaa arkea kanssamme!

Vastuullisuus

braleva uskalla elää parempaa arkea kanssamme

Haluamme toimia oikein –  käytössämme on Whistleblowing-palvelu

Bralevan toimintaa ohjaavat eettiset periaatteet. Onkin tärkeää, että jokainen, niin työntekijä kuin asiakaskin tai yhteistyökumppanimme ilmoittaa epäilemästään mahdollisesta väärinkäytöksestä, joka ei ole Bralevan eettisten periaatteiden mukaista toimintaa. Näin saamme mahdollisuuden estää tai oikaista kaikki väärinkäytökset.

Ensisijaisesti rohkaisemme sinua ottamaan yhteyden johonkin esimieheen organisaatiossamme. Heidän yhteystietonsa löydät täältä.

Jos sinusta tuntuu, ettet voi kertoa tietojasi avoimesti, annamme sinulle mahdollisuuden kertoa huolestasi nimettömänä Whistleblowing-palvelun kautta.

Ilmoituskanavaa hoitaa ulkopuolinen kumppani, Whistleblowing Centre, nimettömyyden varmistamiseksi.

Kun saamme ilmoituksen, se menee lähtökohtaisesti ensin henkilöstöpäällikölle sekä varatoimitusjohtajalle ja tarvittaessa myös hallituksen puheenjohtajalle. Ilmoittaja saa automaattisen kuittauksen viestin vastaanottamisesta. Tämän jälkeen ilmoittajalle raportoidaan, miten ilmoituksen käsittely etenee. Arviointia oikeasta tahosta tekee lähtökohtaisesti henkilöstöpäällikkö ja varatoimitusjohtaja, jotka tarvittaessa konsultoivat esimerkiksi yrityksen johtoryhmää tai hallituksen puheenjohtajaa. Ilmoitukset käsitellään aiheettomia viivästyksiä välttäen.

Bralevan nimetön ilmoituskanava on osoitteessa report.whistleb.com/fi/braleva

Tutustu myös Bralevan eettisiin periaatteisiin

Noudatamme hyvää isännöintitapaa

Kiinnostuitko?