Dronekuvauksia Bralevalta

Dronekuvauksia monipuolisesti eri tarkoituksiin!

Drone apuna kiinteistön kuntotarkastuksissa

Bralevan tekninen isännöinti on ottanut käyttöönsä dronen, joka helpottaa erilaisia tarkastuksia, säästää asiakkaiden kustannuksia ja aikaa sekä on turvallinen väline, kun teknisen isännöitsijän ei tarvitse välttämättä kiivetä katolle. Lisäksi dokumentointi kohteista on helpompaa.

Lennättämisessä on monta asiaa, mitä pitää ottaa huomioon. Siksi lennättämisen kannattaakin jättää ammattilaisen hoidettavaksi. Lennättäjän pitää tietää, missä dronea saa lennättää ja missä ei, ja myös ilmailutoiminnan määräykset tulee tuntea. Lisäksi pitää ottaa huomioon turvallisuusasiat. esimerkiksi lapsia tuntuu kovasti kiinnostavan, kun kiinteistöllä kuvataan. Yksityisyyden kunnioittaminen on tietysti myös tärkeää. Kuvauksista tiedotetaankin asukkaita hyvissä ajoin, jos kuvaukset kohdistuvat julkisivuihin ja ikkunoihin.

Dronella kustannustehokasta tarkastuspalvelua

– Asiakas saa säästöä, kun kiinteistölle ei tarvitse tilata nosturia, Dronella kuvaukset hoituvat nopeasti ja materiaalin analysointi tapahtuu koneen ääressä.

Bralevassa laaditaan asiakkaalle laaja raportti kuvauksista.

– Siihen erittelemme havaintomme ja toimenpide-ehdotuksemme asiakkaalle. Kuvien avulla on helppo havainnollistaa löydöksiä, mutta välillä vaaditaan vielä näytteiden ottoa ja tarkempia tutkimuksia, että saadaan rakenteen kunto selville.

Kiinteistön koosta riippuen dronekuvauksen ja tarkastusraportin hinta jää yleensä alle tuhanteen euroon

Kysy lisää dronekuvauksista!

Bralevan dronekuvauksia voivat hyödyntää kaikki asiakkaamme. Kuvauksista lisätietoa ja kustannusarviota voi tiedustella osoitteesta myynti@braleva.fi

Katso esimerkki dronekuvauksista