Dronekuvauksia Bralevalta

Dronekuvauksia monipuolisesti eri tarkoituksiin!

Drone apuna kiinteistön kuntotarkastuksissa

Bralevan tekninen isännöinti on ottanut käyttöönsä tänä vuonna dronen, joka helpottaa erilaisia tarkastuksia, säästää asiakkaiden kustannuksia ja aikaa sekä on turvallinen väline, kun teknisen isännöitsijän ei tarvitse välttämättä kiivetä katolle. Lisäksi dokumentointi kohteista on helpompaa.

Dronen lennätys on luvanvaraista toimintaa ja Bralevassa Niels Lipastilla on oikeus lennättää dronea.

– Lennättämisessä on monta asiaa, mitä pitää ottaa huomioon. Esimerkiksi pitää tietää, missä dronea saa lennättää ja missä ei. Myös ilmailutoiminnan määräykset tulee tietää. Turvallisuusasiat pitää myös ottaa huomioon, esimerkiksi lapsia tuntuu kovasti kiinnostavan, kun kiinteistöllä kuvataan, Niels kertoo.

– Ja tietysti yksityisyyden kunnioittaminen on tärkeää, Niels lisää.

Kuvauksista tiedotetaankin asukkaita hyvissä ajoin, jos kuvaukset kohdistuva julkisivuihin ja ikkunoihin.

Dronella kustannustehokasta tarkastuspalvelua

Kiinteistön koosta riippuen dronekuvauksen ja tarkastusraportin hinta jää alle tuhanteen euroon.

– Asiakas saa säästöä, kun kiinteistölle ei tarvitse tilata nosturia, Dronella kuvaukset hoituvat nopeasti ja materiaalin analysointi tapahtuu koneen ääressä.

Bralevassa laaditaan asiakkaalle laaja raportti kuvauksista.

– Siihen erittelemme havaintomme ja toimenpide-ehdotuksemme asiakkaalle. Kuvien avulla on helppo havainnollistaa löydöksiä, mutta välillä vaaditaan vielä näytteiden ottoa ja tarkempia tutkimuksia, että saadaan rakenteen kunto selville.

Kiinteistön koosta riippuen dronekuvauksen ja tarkastusraportin hinta jää alle tuhanteen euroon

Kysy lisää dronekuvauksista!

Bralevan dronekuvauksia voivat hyödyntää kaikki asiakkaamme. Kuvauksista lisätietoa ja kustannusarvion antaa tekninen isännöitsijä Niels Lipasti p. 010 327 6449 tai niels.lipasti@braleva.fi

Katso esimerkki dronekuvauksista