Isännöinti Espoo

Isännöintiä Espoossa Bralevalta laadulla ja kokemuksella.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa laadukasta ja ammattimaista isännöintiä Espoossa ja Kirkkonummella. Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Soukassa ja Kirkkonummen liikeportissa.

Espoolaisille ja kirkkonummelaisille taloyhtiöille tarjoamme kaikki asumisen palvelut. Suur-Espoonlahden alueen taloyhtiöillä on mahdollisuus hyödyntää myös kiinteistöhuoltopalveluitamme. Myös kirkkonummelaisille taloyhtiöille on tarjolla huoltopalveluita isännöinnin, siivouksen, remontoinnin ja viherpalveluiden lisäksi.

Isännöimme useita taloyhtiöitä Espoossa Soukan lisäksi Kivenlahdessa, Leppävaarassa, Matinkylässä, Saunalahdessa ja Tapiolassa. Isännöitsijämme tuntevat hyvin espoolaiset taloyhtiöt.

 

 

Bralevan isännöintiin ollaan tyytyväisiä espoolaisissa taloyhtiöissä

Espoossa isännöintiä hankkii kauttamme muun muassa asunto-osakeyhtiö As Oy Soukanharju, joka on vuonna 1971 rakennettu 120 huoneiston kerrostalo Soukassa. Hallituksen jäsen Irmeli Puurtinen on todella tyytyväinen Bralevan tarjoamiin palveluihin.

Huoltopalvelut ovat olleet Bralevassa aina ja niihin ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Irmeli on tosi iloinen siitä, että isännöinninkin osalta palattiin muutama vuosi sitten ”kotiin”. Edellisestä isännöintitoimistosta ei saatu sellaista palvelua, kuin olisi toivottu. Isännöinnin vaihtaminen Bralevaan lisäsi palveluita, mutta tiputti kuukausimaksua. Nyt esimerkiksi taloustiedot ovat saatavilla lähes reaaliajassa Bralevan tarjoamilla työkaluilla, ja taloyhtiöllä on myös suuri palvelukirjo käytettävissään. Irmeli kertoo aloittavansa aamunsa sillä, että tarkastaa paljonko taloyhtiöllä on rahaa pankkitilillään.

Irmeli antaa myös kiitosta ajantasaiseen ja oikeaan tiedottamiseen ja välineisiin, mitä Braleva tähän tarjoaa.

Bralevan paikallistuntemus Espoossa on Irmelin mielestä loistavaa, on tärkeää, että talot ja infra tunnetaan perinpohjaisesti.

Irmeli voi lämpimästi suositella Bralevan palveluja ja niin hän onkin jo useasti tehnyt.

Kokemuksia Bralevasta: As Oy Soukanharju, Espoo

Miksi Braleva kannattaa valita isännöintiin esimerkiksi Espoossa ja Kirkkonummella?

Braleva tarjoaa asiakkailleen kattavat isännöintipalvelut. Meiltä saat sellaista isännöintiä, mitä taloyhtiösi tarvitsee. Meidän asiakkaanamme et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat palvelukseesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista: hallinnollisesta – ja teknisestä isännöitsijästä, kiinteistösihteeristä, kirjanpitäjästä sekä asiakaspalveluneuvojistamme.

Näin Bralevan isännöintipalvelut toimivat:

  • Toimintamme perustana laatukäsikirja ja eettiset periaatteet
  • Vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselyt ja palautekeskustelut hallituksen puheenjohtajan kanssa
  • Olemme ISA-auktorisoitu yritys
  • Noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Isännöintiasiakkaanamme käytössänne on:

  • Taloyhtiöillä omat asukassivut eTampuurin kautta
  • Reaaliaikainen tieto taloyhtiön taloudesta
  • Ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa
  • Monikanavainen viestintä, tiedotamme säännöllisesti eri kanavissa (asukas- ja nettisivut, sosiaalisen median kanavat, uutiskirja ja asiakaslehti)
  • Koulutamme hallituksia vuosittain eri teemoista
  • Asumisen kaikki palvelut yhdestä osoitteesta.

Isännöintitoimistomme palvelevat teitä Helsingissä Lauttasaaressa, Espoossa Soukassa ja Kirkkonummella liikeportissa (ajanvarauksella). Sähköisten palvelukanaviemme avulla voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa laadukasta ja ammattimaista isännöintiä myös muilla paikkakunnilla!

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!