Isännöinti Helsinki

Isännöinti Helsinki – Braleva toimii isännöitsijänä pääkaupunkiseudun taloyhtiöissä.

Isännöintiä Helsingissä kaiken kokoisille taloyhtiöille yli 50 vuoden kokemuksella.

Me tiedämme, että haluat löytää taloyhtiösi kumppaniksi isännöitsijän, joka tuntee helsinkiläisten taloyhtiöiden isännöintitarpeet. Olemme olleet useiden taloyhtiöiden luotettava isännöintikumppani Helsingissä jo vuosikymmenien ajan.

Isännöinti Helsingissä on kuulunut palvelutarjontaamme jo vuosikymmenien ajan. Helsinki onkin monipuolisten asumismahdollisuuksien kaupunki, vaikka rakennuskanta painottuukin kerrostaloihin. Kaupungin väkiluku jatkaa tasaista kasvuaan, mikä on näkynyt asuntokysynnän kasvuna. Siksi Helsinkiin on kohonnut useita täysin uusia asuinalueita ja samalla myös vanhempia kiinteistöjä halutaan peruskorjata.

Vuosien varrella olemme päässeet seuraamaan Helsingin kehittymistä asuinalueena ja tunnemme helsinkiläisten taloyhtiöiden tarpeet. Toimimme taloyhtiön isännöitsijänä uusissa ja vanhoissa taloyhtiöissä koosta riippumatta. Olemme tukenasi tekemässä kestäviä päätöksiä ja autamme pitämään kulut kurissa aina taloyhtiösi tilanteen huomioiden.

Uskomme, että isännöitsijän ja taloyhtiön tiivis yhteistyö yksi onnistuneen isännöinnin kulmakivistä. Sujuvan yhteistyön varmistamme myös tarjoamalla taloyhtiösi käyttöön digitaalisen järjestelmän, jossa kaikki taloyhtiön asiat ovat järjestyksessä ja nähtävissä reaaliaikaisesti.

Miksi hankkia isännöintiä Helsingissä Bralevalta?

Olemme kokenut ja luotettava isännöitsijä Helsingissä ja kanssamme voit olla varma asumisen sujuvuudesta. Asiakkaanamme et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat tueksesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista: hallinnollisesta- ja teknisestä isännöitsijästä, kiinteistösihteeristä, kirjanpitäjästä sekä asiakaspalveluneuvojistamme.

Näin isännöintipalvelumme toimii:

 • Tiivis, luottamukseen perustuva yhteistyö isännöitsijän ja taloyhtiön välillä
 • Toimintamme perustana on laatukäsikirja ja eettiset periaatteet
 • Vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselyt ja palautekeskustelut hallituksen puheenjohtajan kanssa
 • Olemme ISA-auktorisoitu yritys
 • Noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Isännöintiasiakkaanamme käytössänne on:

 • Taloyhtiöillä omat asukassivut eTampuurin kautta
 • Reaaliaikainen tieto taloyhtiön taloudesta
 • Ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa
 • Monikanavainen viestintä; tiedotamme säännöllisesti eri kanavissa (asukas- ja nettisivut, sosiaalisen median kanavat, uutiskirje ja asiakaslehti)
 • Koulutamme hallituksia vuosittain eri teemoista.
 • Asumisen kaikki palvelut yhdestä osoitteesta.

Helsingin isännöintitoimistomme palvelee Lauttasaaressa. Sähköisten palvelukanaviemme avulla voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Kokemuksia isännöinnistä Helsingissä: As Oy Taivaanvuohentie 8, Helsinki

Katso videolta, mitä mieltä Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa, vuonna 1949 rakennetussa taloyhtiössä ollaan Bralevan isännöintipalvelusta. Hallituksen jäsen Jenni Järvenpää kertoo kuinka Bralevan isännöinti on ollut tukena taloyhtiön juoksevien asioiden hoitamisessa ja merkittävien korjaushankkeiden toteutuksessa.

Taivaanvuohentie 8 taloyhtiö on luottanut Bralevan isännöintiin jo vuodesta 2016.

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!

 

Etsitkö luotettavaa isännöintiä Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön?