Isännöintiä Helsingissä

Isännöintipalvelua Helsingissä yli 50 vuoden kokemuksella.

Meiltä saat avuksesi isännöinnin ammattilaisten tiimin. Näin taloyhtiösi ei ole koskaan yhden ihmisen varassa ja voit luottaa, että asiat ovat kunnossa.

Bralevan Helsingin toimipisteellä tunnetaan helsinkiläisten taloyhtiöiden isännöintitarpeet. Helsinki tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet asumiseen, vaikka rakennuskanta painottuukin kerrostaloihin. Olemme seuranneet pitkän ajan Helsingin kehittymistä asuinalueena. Siksi tiedämme, miten asumisen sujuvuus varmistetaan isännöitsijän ja taloyhtiön tiiviillä yhteistyöllä.

Asiakkaanamme voit olla varma, että taloyhtiösi asioista pidetään huolta. Autamme sinua ja taloyhtiön hallitusta tekemään kestäviä päätöksiä ja pitämään kulut kurissa. Tarjoamme taloyhtiön käyttöön digitaalisen järjestelmän, jossa taloyhtiön asiat ovat järjestyksessä ja nähtävissä reaaliaikaisesti.

Kokemuksia isännöinnistä.

Katso videolta, mitä mieltä Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa Asukasyhtiö Taivaanvuohentie 8:ssa ollaan Bralevan isännöinnistä.

Hallituksen jäsen Jenni Järvenpää kertoo videolla, kuinka Bralevan isännöinti on ollut tukena taloyhtiön juoksevien asioiden hoitamisessa ja merkittävien korjaushankkeiden toteutuksessa. Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva 40 huoneiston kerrostalokiinteistö on luottanut Bralevan isännöintiin jo vuodesta 2016. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1949.

Miksi Braleva kannattaa valita isännöintiin esimerkiksi Helsingissä ja Kauniaisissa?

Braleva tarjoaa asiakkailleen kattavat isännöintipalvelut Helsingissä. Meiltä saat juuri sellaista isännöintiä, jota taloyhtiösi tarvitsee. Meidän asiakkaanamme et ole koskaan yhden ihmisen varassa. Saat palvelukseesi tiimin, joka koostuu kokeneista ja koulutetuista ammattilaisista: hallinnollisesta- ja teknisestä isännöitsijästä, kiinteistösihteeristä, kirjanpitäjästä sekä asiakaspalveluneuvojistamme.

Näin isännöintipalvelumme toimii:

  • Toimintamme perustana on laatukäsikirja ja eettiset periaatteet
  • Vuosittaiset asiakastyytyväisyyskyselyt ja palautekeskustelut hallituksen puheenjohtajan kanssa
  • Olemme ISA-auktorisoitu yritys
  • Noudatamme hyvää isännöintitapaa.

Isännöintiasiakkaanamme käytössänne on:

  • Taloyhtiöillä omat asukassivut eTampuurin kautta
  • Reaaliaikainen tieto taloyhtiön taloudesta
  • Ajantasaisin tieto ja osaaminen kaikissa taloyhtiön hoitoon liittyvissä asioissa
  • Monikanavainen viestintä; tiedotamme säännöllisesti eri kanavissa (asukas- ja nettisivut, sosiaalisen median kanavat, uutiskirje ja asiakaslehti)
  • Koulutamme hallituksia vuosittain eri teemoista
  • Asumisen kaikki palvelut yhdestä osoitteesta.

Helsingin isännöintitoimistomme palvelee Lauttasaaressa. Sähköisten palvelukanaviemme avulla voit hoitaa asiasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Etsitkö isännöintiä Helsingissä sijaitsevaan taloyhtiöön?