Asiakirjojen ja isännöitsijäntodistuksen tilaus

Isännöitsijäntodistuksen saa tilata osakkeenomistaja tai hänen valtuuttamansa. Todistus toimitetaan noin 3 – 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta sähköpostitse tai postitse. Noudettaessa todistuksen valmistumisesta ilmoitetaan tilaajalle aina puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Huomioittehan, että huoneistosta/autopaikasta/varastosta tulee tilata jokaisesta erillinen isännöitsijäntodistus. Jos olette tilanneet jo isännöitsijäntodistuksen myyntiä varten, riittää, että muille osakkeille tilataan isännöitsijäntodistus ilman liitteitä.

Todistus maksetaan tilauksen yhteydessä (Yrityksen nimissä tilaaville käytössä on myös laskutusmahdollisuus. Kuluttaja-asiakkaille käytössä on kaikki tyypilliset luottokortti ja verkkopankkien maksuvaihtoehdot sekä osamaksuvaihtoehto).

Hinnasto:

  • Isännöitsijäntodistus ilman liitteitä 110,00 € (esimerkiksi pankkia tai perunkirjoitusta varten)
  • Isännöitsijäntodistus myyntiä varten. Sisältää liitteet: tuloslaskelma ja tase, talousarvio, toimintakertomus, energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys, tilintarkastajan lausunto, yhtiöjärjestys 150,00
  • Isännöitsijäntodistus vuokrausta varten. Sisältää liitteet: energiatodistus ja PTS 115,00
  • Isännöitsijäntodistus autopaikkaa varten 110,00 €
  • Isännöitsijäntodistuksen liitteet. Sisältää liitteet: tuloslaskelma ja tase, talousarvio, toimintakertomus, energiatodistus, kunnossapitotarveselvitys, tilintarkastajan lausunto ja yhtiöjärjestys. 40,00 €
  • Talonkirjaote 15,00
  • Yhtiöjärjestys 15,00 €
  • Yhtiökokouspöytäkirja (kpl) 15,00 €

Lisäpalvelut

Pikatoimituksen lisämaksu (1 – 2 vrk (arkipäivä), kiirevaraus) 85,00 €

Postilla ja sähköpostilla lähetettäessä sekä toimistolta noudettaessa peritään toimitusmaksu 7,00 €

Kaikki mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Tilaa asiakirjoja verkkokaupastamme >>>

Kopioita huoneiston pohja- tai muusta piirustuksesta kannattaa tiedustella ensisijaisesti oman kunnan/kaupungin rakennusvalvonnasta tai Lupapisteen kaupasta.

Hyvän asumisen asiantuntijat apunasi