Viherpalvelut

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen.

Viherpalvelumme pitää pihasi kunnossa. Hoidamme nurmikot ja istutamme kausikukat. Autamme myös pihasi kunnostuksessa ja uusimisessa.

Monipuoliset viherpalvelut taloyhtiöiden tarpeisiin

Taloyhtiön pihasuunnitelma ammattilaisen laatimana

Viherpalvelumme pitää istutusnurmikot kunnossa ja kauniina. Samalla voidaan sopia esimerkiksi pensaiden ja puiden kunnossapidosta.

Saat meiltä huolettomana kokonaispalveluna vuodenajan kukkaistutukset: kukat ja ruukut sekä istutusten hoitaminen kauden ajaksi.

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen! Kysy lisää!

 

 

Vieralajien torjuntaa meiltä helposti

Meiltä saat apua myös vieraslajien torjuntaan! Haitalliset vieraslajit, kuten kurtturuusu ja komealupiini, tulee poistaa taloyhtiöiden pihoista. Kurtturuusu tulee poistaa 1.6.2022 mennessä. Autamme sinua lajien tunnistuksessa ja poistossa ja autamme korvaavien kasvien valinnassa.

“Taloyhtiöiden olisi hyvä sopia huoltoyhtiön kanssa vieraslajien poistosta. Työ on erillisvelotettavaa ja huolto ei automaattisesti poista vieraslajeja taloyhtiöiden pihoista.”

Lue lisää vieraslajeista täältä

Neljä vuodenaikaa pihallasi

Meiltä saat tilattua helposti pihalle ihanat kukkaistutukset jokaiseen vuodenaikaan. Piristä taloyhtiönne ilmettä ja anna meidän hoitaa kukat, istutukset ja ruukut teille. Anna meidän huolehtia!

Puutarhurimme istuttaa ja huolehtii kukkien hyvinvoinnista koko sovitun sopimusajan. Istutettavat kukat valitaan aina sijainnin ja saatavuuden mukaan sesongin parhaista taimista.

Lataa kukkaistutusesite tästä

Torjumme rikkakasveja ekologisesti

braleva huolto suorittaa myrkytöntä rikkakasvi torjuntaa

Rikkakasvien torjuntaan tarjoamme täysin myrkytöntä, kuumaan veteen perustuvaa torjuntamenetelmää.

“Myrkyttömänä vaihtoehtona kuumavesitorjunta on sekä ekologista että kätevää. Kuumavesikäsittelyn hyvät puolet tulevat esiin erityisesti kivetyksillä ja leikkipaikoilla, joissa torjunta-aineiden käyttö on joko kiellettyä tai muuten hankalaa.”

Lue lisää torjuntamenetelmästä täältä

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!