Viherpalvelut

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen.

Viherpalvelumme pitää pihasi kunnossa. Hoidamme nurmikot ja istutamme kausikukat. Autamme myös pihasi kunnostuksessa ja uusimisessa.

Taloyhtiön pihasuunnitelma ammattilaisen laatimana

Viherpalvelumme pitää istutusnurmikot kunnossa ja kauniina. Samalla voidaan sopia esimerkiksi pensaiden ja puiden kunnossapidosta.

Saat meiltä huolettomana kokonaispalveluna vuodenajan kukkaistutukset: kukat ja ruukut sekä istutusten hoitaminen kauden ajaksi.

Meiltä saat apua myös vieraslajien torjuntaan! Haitalliset vieraslajit, kuten kurtturuusu ja komealupiini, tulee poistaa taloyhtiöiden pihoista. Kurtturuusu tulee poistaa 1.6.2022 mennessä. Autamme sinua lajien tunnistuksessa ja poistossa ja autamme korvaavien kasvien valinnassa.

Rikkakasvien torjuntaan tarjoamme täysin myrkytöntä, kuumaan veteen perustuvaa torjuntamenetelmää.

Kaipaako kiinteistösi piha-alue kunnostusta tai saneerausta? Viheralueet uutta suunnitelmaa? Meiltä saat ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen!

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!