Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto pitää asumisen sujuvana ja säilyttää kiinteistön arvon

Kiinteistöhuolto on tärkeä osa asumisen sujuvuutta ja auttaa säilyttämään kiinteistön arvon. Tarjoamme kiinteistöhuoltoa kokemuksella Espoossa ja Kirkkonummella – jo vuodesta 1968 alkaen. Bralevan omistavat taloyhtiöt ja siksi me tiedämme, mitä taloyhtiöt kaipaavat.

Braleva huoltaa kiinteistöt ja ulkoalueet

Kiinteistöhuollon palveluvalikoimastamme löydät kiinteistöjen teknisen huollon ja ulkoalueiden huollon. Asumisen sujuvuus varmistetaan pitämällä kiinteistöt moitteettomassa käyttökunnossa sekä ulkoalueet viihtyisinä ympäri vuoden.

Bralevan kiinteistöhuollon asiakkaana saat kokeneet ammattilaiset avuksesi pitämään kiinteistöstä huolen. Meillä jokaisesta kiinteistöstä ja tehtäväkokonaisuudesta vastaa useamman ammattilaisen ryhmä. Näin pystymme turvaamaan palvelumme laadun kaikissa tilanteissa. Luotettavat kiinteistöhuollon palvelut auttavat säilyttämään omaisuutesi arvon.

🏠
Kokenut kiinteistöhuollon kumppani
🔧
Monipuolinen ja uusi kalusto
24/7
Huoltopäivystys ja oma asiakaspalvelu
👷🏻🧑🏻‍🔧
Koulutettu henkilöstö

Kaksi Bralevan miestä suunnittelee teknistä huoltoa.

Kiinteistöhuolto: Tekninen huolto

Kiinteistöhuollon tekninen huolto pitää kiinteistön rakenteet ja varusteet moitteettomassa käyttökunnossa, joka päivä. Teknisen kiinteistöhuollon ammattilaisemme hoitavat kiinteistön sisätilat pitäen huolta kiinteistön perusjärjestelmistä sekä korjaten huoneistojen yllättävät ongelmat.

Tekniseen huoltoon sisältyy muun muassa LVI-järjestelmien ja sähköjärjestelmien käyttö, valvonta, huolto ja korjaukset. Useissa kohteissa hoidamme laitejärjestelmien ohjauksen Braleva Kiinteistöpalvelun keskusvalvomosta.

braleva viherpalvelut pääkuva 1 2022

Kiinteistöhuolto: Ulkoalueiden huolto

Ulkoalueiden huollolla varmistetaan ympäristön turvallisuus, toimivuus ja viihtyisyys ympäri vuoden. Työkoneemme ovat nykyaikaisia ja monipuolisia. Näin varmistamme tehokkaan ja luotettavan palvelun, mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Kiinteistöhuollon tehtäviä talvikaudella mm.:

 • Lumityöt
 • Hiekoitus
 • Muut ulkotyöt

Lumitöiden oikea ajoitus ja ennakoiva liukkaudentorjunta turvaavat esteettömän kulun ja liikkumisen turvallisuuden. Me teemme työmme huolella, jotta sinä pääset liikkumaan turvallisesti kotoasi milloin tahansa.

Kiinteistöhuollon tehtäviä kesäkaudella mm.:

 • Viheralueiden huolto ja kunnossapito
 • Roskien poisto
 • Kulkuväylien harjaus ja pesu

 

Kaksi teknistä isännöitsijään tarkastamassa taloyhtiön korjaustarpeita

Kiinteistöhuolto Espoo

Olemme tarjonneet kiinteistöhuoltoa useille espoolaisille taloyhtiöille jo vuosikymmenien ajan. Kiinteistöhuolto palvelee sinua Suur-Espoonlahden alueella. Varikkomme sijaitsevat sekä Espoon Soukassa että Kivenlahdessa, joten kiinteistöhuollon ammattilainen on paikalla nopeasti, kun tarve ilmenee.

braleva huolto palvelut pääkuva 2 2022

Kiinteistöhuolto Kirkkonummi

Braleva kiinteistöhuolto palvelee sinua Kirkkonummella. Toimistomme sijaitsee Kirkkonummella helppojen kulkuyhteyksien päässä Liikeportin tiloissa.

Kokemuksia kiinteistöhuollosta

Asiakastarina Irmeli Puurtinen:

Miksi valita Bralevan kiinteistöhuolto?

 • Paikallinen ja kokenut toimija, joka tuntee asuinalueenne
 • Markkinoiden monipuolisin ja uusin kalusto
 • Huoltopäivystys 24/7 ja oma asiakaspalvelu
 • Koulutettu henkilöstö ja usean ammattilaisen ryhmä
 • Viheralueiden suunnittelu ja toteutus

Pyydä tarjous kiinteistöhuollosta