Teemme taloyhtiön asukkaiden arjesta hyvää

Kun asut taloyhtiössä, haluat, että arki sujuu. Braleva on ollut yli 50 vuotta asukkaiden tukena varmistamassa juuri sen. Huolehdimme siitä, että taloyhtiössäsi asuminen on sujuvaa ja kiinteistöomaisuuden arvo säilyy.

Isännöinti, kiinteistöhuolto, siivous, remontointi ja viherpalvelut pääkaupunkiseudulla.

Asiakkaidemme sanomaa

”Aina vastataan puhelimeen eikä tarvitse odottaa pitkään, vikailmoitukset otetaan vastaan ja hoidetaan kuntoon. Palvelu on ystävällistä ja työntekijöillä on hyvä asenne”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 3/5/2023

”Ihan priliantin hienosti siivottu! Rappukäytävien lattiat kiilsi. Ei yhtään roskaa tai roisketta missään.”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 27/10/2022

”Todella hienoa, että isännöitsijä vastaa kohtuullisella aikataululla kysymyksiin. Toisilla menee tänä päivänä helposti viikkokin. Erityiskiitos siis tästä teille.”

Asiakaspalveluumme saapunut palaute, 3/5/2023

Lue lisää palautteita

Taloyhtiöiden omistama

Bralevan omistavat taloyhtiöt. Siksi tiedämme, mitä taloyhtiöt tarvitsevat hyvään asumiseen:

  • Omistautunut ja tarpeisiin räätälöity tiimi, jotta oikeat osaajat ovat aina saatavilla
  • Asiantuntemusta ja apua kiperissä paikoissa
  • Nopeaa reagointia
  • Helppoutta – kaikki taloyhtiön tarvitsemat palvelut samasta paikasta
  • Selkeää ja nopeaa viestintää

Kokemuksia Bralevasta:

Katso lisää asiakaskokemuksia Bralevan YouTubesta.

Braleva = hyvää asumista

Kokoamme yhteen kaikki taloyhtiöiden palvelut, jotta sinun on helppo valita juuri sellainen kokonaisuus, jota taloyhtiönne tarvitsee. Isännöinti, kiinteistöhuolto, siivouspalvelut, remonttipalvelut ja viherpalvelut. Me yhdistämme valittuun kokonaisuuteen ammattitaitoiset tekijät hyvän asumisen varmistamiseksi.

Pitkä kokemus, samalla puolella taloyhtiöiden kanssa, vastuullinen toimija, laatukäsikirja, isa-auktorisoitu, nykyaikaiset ohjelmistot. Olemme 100 %:sti suomalainen yritys, jonka omistavat taloyhtiöt. Yli 50 vuoden kokemus. 

 

Valitse palvelukseenne hyvän asumisen asiantuntijat

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja:

Ota yhteyttä

  • Me Bralevassa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen. Noudatamme myös hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tarjoamme isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja viherpalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaidemme asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja palveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Braleva toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin, kun asiakassuhde syntyy Bralevan ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Bralevan henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä