Viimeisimmät uutiset

Koti puhtaaksi vaivatta

Kotisiivouksen suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Siivoojan käynti kotona ei ole enää asia, jota pitää hävetä. Kotisiivousta käyttää laaja asiakaskunta nuorista aikuisista ikäihmisiin. Bralevan moni on valinnut vaivattomuuden ja helppouden vuoksi.

Braleva tarjoaa laajan kattauksen siivouksia niin taloyhtiöille, yrityksille kuin kotitalouksillekin.

– Kotisiivouksen suosio kasvussa yleisesti ottaen, samoin muuttosiivouksien, kertoo siivouksen liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna.

Bralevan suorittama kotisiivous on verotuksessa kotitalousvähennys kelpoinen.

Palvelu räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan

Jokainen asiakas ja asunto on aina yksilöllinen.

– Räätälöimme siivouksen aina asiakkaan toiveiden mukaan. Siivousaikaa, sisältöä jne. muokataan asiakkaiden toiveiden mukaan, Karma-Kivilinna toteaa.

– Olemme myös ketteriä ja nopeita, pystymme järjestämään tarvittaessa siivouksen vaikka jo seuraavalle päivälle, Karma-Kivilinna jatkaa.

Hannu Arosta tuli Bralevan kotisiivouksen käyttäjä sattuman kautta.

– Muuttaessani tähän nykyiseen asuntooni tiedustelin huoltoyhtiöstä mahdollisuutta ikkunanpesuun. Ilokseni sitten kuulinkin, että Bralevasta saa myös näitä kotisiivouspalveluita. Aluksi tarkoitus oli vain hankkia ikkunanpesua, mutta pian aloinkin käyttää myös kotisiivousta.

Aluksi tarkoitus oli vain hankkia ikkunanpesua, mutta pian aloinkin käyttää myös kotisiivousta.

Aro on hyödyntänyt siivouspalveluita muutaman kerran vuodessa ja ikkunan pesua aina keväisin ja syksyisin.

– Braleva on tässä ollut vaivaton kumppani. Minun ei tarvitse luovuttaa asunnon avainta siivoojalle, vaan he voivat käyttää taloyhtiön yleisavainta. Koti siivotaan ollessani töissä ja kotiin tullessa minua odottaa siisti koti.

Keittiö ja kylpyhuone kiiltäviksi

Keittiön rasvalika ja kylpyhuoneen kalkkitahrat ovat usein kotisiivoojan inhokkikohteita.

– Nämä ovat itselleni olleet haasteellisia siivouskohteita ja Bralevan siivoojat ovat nämäkin kohteet saaneet kiiltämään.

Suosittelen Bralevan kotisiivousta ihan kaikille! Kotisiivouksesta voi olla monelle apua arkeen, se säästää omaa aikaa muuhun tekemiseen.

– Suosittelen Bralevan kotisiivousta ihan kaikille! Kotisiivouksesta voi olla monelle apua arkeen, se säästää omaa aikaa muuhun tekemiseen. Myös ikkunoiden pesu voi olla monelle haasteellista. Siivoojan on myös tarvittaessa saanut Bralevasta nopeastikin paikalle, Aro kiittää.

Ympäristöystävällistä siivousta

Kotisiivouksessa käytetään Bralevan puhdistusaineita, asiakkaan välineistä käytetään vain imuria.

– Kaikki käyttämämme puhdistusaineet ovat ympäristöystävällisiä, Karma-Kivilinna kertoo.

– Kauttamme voi myös ostaa erilaisia puhdistusaineita ja -välineitä sekä käsidesejä. Tarvittaessa neuvomme niiden käytössä ja toimitamme ne suoraan kotiovelle, Karma-Kivilinna jatkaa.

Kysy lisää kotisiivouksesta:

Liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna

p. 040 357 2866 (arkisin klo 8-16) tai hannele.karma-kivilinna@braleva.fi

Juttu on julkaistu Vinkkarissa 1/2021.

Lue Vinkkari täältä sähköisesti