Viimeisimmät uutiset

Arki sujuu, kun tiedät, mitä taloyhtiössäsi tapahtuu

Tiedottamisella vaikutetaan merkittävästi arjen sujuvuuteen taloyhtiössä. Sitä ei ole koskaan liikaa. Tiedottaminen on hallituksen vastuulla.

Isännöinnin kanssa sovitaan yleensä virallisista tiedotteista, kuten yhtiökokoukseen ja talouteen liittyen. Muu taloyhtiökohtainen tiedottaminen vaihtelee sopimuksen mukaan taloyhtiöstä ja hallituksesta riippuen.

Oma lukunsa on korjaushankkeisiin liittyvä tiedottaminen. Hankkeen aikainen tiedottamisvastuu on alkutiedotteiden ja asukasinfojen jälkeen tavallisesti urakoitsijalla.

Jossain taloyhtiöissä on otettu tavaksi tiedottaa taloyhtiön kuulumisia aina hallituksen kokouksen jälkeen. Se on poikkeuksetta osoittautunut hyväksi käytännöksi. Tiedottamista ei koskaan ole liikaa. Jokaisen tehdyn kyselyn perusteella sitä toivotaan enemmän.

Tiedottaminen aiheuttaa toteutustavasta riippuen kuitenkin aina enemmän tai vähemmän kustannuksia ja vie aikaa. On hyvä huomioida, että lisäkustannuksia välttääkseen useimmat taloyhtiöt ja hallitukset pitäytyvät edelleen lain edellyttämässä minimitiedottamisessa, johon lukeutuvat mm. yhtiökokouskutsu liitteineen ja yhtiökokouksen päätöksistä tiedottaminen.

Tiedä enemmän – asu paremmin!

Asunto-osakeyhtiössä asumiseen liittyy jos jonkinmoista kiemuraa sääntöineen ja ohjeineen. On ymmärrettävää, ette ne harvemmin ovat kenenkään päällimmäisinä ajatuksina tai oletetusti kuuluisivat edes yleissivistykseenkään.

Kokemuksesta tiedämme, miten paljon turhaa harmia taloyhtiössä koetaan arjen asioiden sujumattomuudesta. Siksi me Isännöintiverkossa panostamme tiedottamiseen.

Yleistä asumistietoa ja alan ajankohtaisia aiheita on saatavilla silloin kun sitä tarvitsee niin Vinkkarista, asukassivuilta, nettisivuiltamme, Facebookista, kuukausitiedotteista kuin uutiskirjeistä, joita jokainen voi tilata itselleen sähköpostiinsa.

Näin vapautamme hallitusten aikaa siihen kaikkein tärkeimpään, oman taloyhtiön kuulumisista tiedottamiseen.

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto