Viimeisimmät uutiset

Nanoksi katalyysipinnoitus torjuu viruksia ja bakteereja leikkipaikoilla

Koronaviruspandemian aikana on hyvä kiinnittää huomiota myös taloyhtiöiden leikkipaikkojen hygieenisuuteen. Nanoksi katalyysipinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti, kun siihen kohdistuu valoa. Valokatalyysiin perustuva viruksentorjunta ja antibakteerinen pinnoitusjärjestelmä onkin käyttökelpoinen menetelmä esimerkiksi leikkipaikkojen desinfiointiin. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle.

Nanopinnoite parantaa hygieniatasoa, home ja mikrobit eivät tartu pinnoitteeseen. Se on myös pitkäikäinen ratkaisu ja sitä ei tarvitse uusia vuosittain.

Hylkii vettä ja likaa

Nanoksi katalyysipinnoitus hylkii vettä ja likaa. Pintaan ei muodostu liukasta kerrosta ja pinta tuntuu samalta kuin alkuperäinenkin pinta. Pinnoitus on hengittävä ja kosteus pääsee haihtumaan normaalisti. Katalyysipinnoitus asennetaan ruiskuttamalla aine halutulle pinnalle. Pinnoite ei näy eikä tunnu käytössä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n kautta saat nanoksi katalyysipinnoitteen haluamaasi kohteeseen. Tuotetta voidaan käyttää kaikilla kosketuspinnoilla.

Muista myös meidän leikkipaikkojen tarkastuspalvelumme!

Lisätietoa pinnoituksesta ja tarkastuspalvelustamme antaa liiketoimintajohtaja Jukka Satola p. 044 423 5798 tai jukka.satola@braleva.fi