Viimeisimmät uutiset

Parvekelasit ja auringonsuojaverhot

PARHAAT AURINGONSUOJAVERHOT LIIKKUVAT PYSTYSUUNNASSA VAPAASTI Lumonin lasikohtainen auringonsuojaverho tehdään mittojen mukaan. Verhoa voidaan liikuttaa niin ylä­ kuin alareunastaankin ja jättää se osittain auki keskelle lasia. Jokaisen lasielementin verho liikkuu itsenäisesti. Ylä­ ja alaosassa on sirot alumiiniprofiilit, jotka pitävät verhot aina oikeassa kuosissaan. Verho kiinnitetään pikakiinnikkeillä jokaiseen lasielementtiin erikseen. Se liikkuu lasin mukana kaikkiin asentoihin.

Tarjolla on neljä verhovaihtoehtoa: valkoinen ja harmaa, molemmat läpinäkymättöminä ja läpikuultavina. Läpinäkymätön verho antaa paremman auringon suojan kuin läpikuultava.

YHTENÄINEN LASITUS KAIPAA MYÖS YHTENÄISTÄ VERHOVALINTAA Taloyhtiöt lasittavat usein koko taloyhtiön parvekkeet kerralla, uudistalot lähes poikkeuksetta jo rakennusvaiheessa ja lähiötalot parveke­ tai julkisivuremontin yhteydessä. Tällöin lasitusten huolto­ ja kunnossapitovastuu on taloyhtiöllä. Asumismukavuuden kohoamisen lisäksi parvekelasitus suojaa myös rakenteita ja säästää energiaa.

– Talon arkkitehtoninen ilme halutaan säilyttää yhtenäisenä, joten yhä enemmän liitetään koko talon lasituksiin myös auringonsuojaverhot. Asukkaiden omat viritelmät tekevät talon ulkoasusta kovin kirjavan, kertoo arkkitehti Pete Lattunen Lumonilta. Kotikutoisiin tee­se­itse ­verhoihin liittyy myös tärkeä varoituksen sana. Jos parvekelasitukseen liimaa kalvoja tai kiinnittää poraamalla omia verhoratkaisuja, takuu umpeutuu ja parvekelasien sujuva käyttö hankaloituu. Emme voi enää sen jälkeen taata lasituksen kestävyyttä, huomauttaa markkinointipäällikkö Jyrki Hutri Lumonilta.

HANKINTA PARVEKELASITILAUKSEN YHTEYDESSÄ TAI JÄLKEENPÄIN Kun parvekelasien hankinta on ajankohtainen, helpointa on tilata myös auringonsuojaverhot samalla. Näin saat ne mittojen mukaan tehtynä ja valmiiksi ammattilaisen paikoilleen asentamana, neuvoo Jyrki Hutri.

Auringonsuojaverhot voidaan tilata Lumon parvekelaseihin myös jälkeenpäin verkkokaupasta www. lumon.fi . Asiakasrekisterissämme on katuosoitteen perusteella kaikki 1996 jälkeen asentamiemme parvekelasien mitat, joten verhoja tilatessa ei tarvitse käydä itse mittailemaan. Jälkiasennettavat auringonsuojaverhot asennetaan monesti itse ohjeiden mukaan. Auringonsuojaverhoille tarjoamme ilmaisen toimituksen.

LUMON Verkkokaupan asiakaspalvelu puh. 020 7403 385 palvelee arkisin 9:00–17:00. Tilaa tai lue lisää parvekelasituksista ja auringonsuojaverhoista: www.lumon.fi