Viimeisimmät uutiset

Remontointi – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Aloita remonttisi hyvissä ajoin suunnitelmien tekemisellä ja urakoitsijoiden valinnalla. Tee kirjallinen ilmoituksesi taloyhtiölle vasta, kun suunnitelmat ovat valmiina ja työntekijät ovat varmistuneet. Taloyhtiösi suostumusta et niinkään tarvitse itse remontille, vaan taloyhtiötä kiinnostaa ensisijaisesti se, että remonttiin mahdollisesti tarvittavat luvat ja suunnitelmat ovat kunnossa ja että tekijöillä on riittävä ammattiosaaminen. Hyvällä etukäteissuunnittelulla remonttisi etenee jouhevasti.

Jos kyse on pientä kunnostustyötä vaativammasta hommasta, huoneistoremontin suunnittelija tai urakoitsija on viisasta ottaa mukaan jo huoneistoremontin alkuvaiheessa. Ammattilaisten ohjeilla asiat hoituvat sujuvasti taloyhtiön ja tarvittaessa muiden viranomaisten kanssa. Moni huoneistoremontteja tekevä yritys hoitaa lupa-asiat ja suunnitelmat puolestasi.

ÄLÄ TEE TURHAA TYÖTÄ!

Tarkista aina ennen oman huoneistoremonttisi suunnittelua taloyhtiön teettämät tulevat korjaukset esim. yhtiökokousmateriaalissa olevasta hallituksen korjaustarveselvityksestä. Tulevan putkiremontin yhteydessä kylpyhuoneesi saatetaan uusia joka tapauksessa tai keittiöremontin teettäminen käy kätevästi sen ohessa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto