Viimeisimmät uutiset

Remontointi – Sopu vai kopu?

TIEDOTA NAAPUREITA Remontista aiheutuu helposti häiritsevää ääntä, joka kantautuu pitkälle. Naapurisovun vaalimiseksi on sekä kohteliasta, että myös lain vaatima velvoite ilmoittaa naapureille tulevasta huoneistoremontistaan. Vesikatkoista tulee aina ilmoittaa etukäteen rappukäytävän ilmoitustaululla.

TYÖAJOILLA ON VÄLIÄ Ajoita meluavat työt päiväsaikaan ja tutustu asukassivuilla taloyhtiösi järjestyssääntöihin. Suorita töitä vain sellaiseen aikaan, kun se järjestyssääntöjen mukaan on sallittua.

SIISTEYS ON KAIKKIEN MIELEEN Huoneistoremontista aiheutuva sotku ei kuulu taloyhtiön siivottavaksi. On hyvä sopia etukäteen taloyhtiön kanssa, miten huolehditaan yleisten tilojen siisteydestä. Voit sopia myös taloyhtiön siivousyrityksen kanssa ylimääräisestä siivouksesta. Siisteydestä huolehtiminen on tärkeää remontin kaikissa vaiheissa.

KULKUTIET VAPAAKSI Pelastusteitä ei saa tukkia, eikä autoja saa pysäköidä siten, että ne estävät muiden normaalia liikkumista. Turvallisuussyistä kulkuteille tai porrashuoneisiin ei saa varastoida tavaraa. Huoneistoihin on oltava koko ajan esteetön pääsy.

REMONTTIJÄTTEET JÄTTEENKERÄYKSEEN Omasta huoneistoremontista syntyvät jätteet tulee aina toimittaa asianmukaisesti yleisille jätteenkeräyspaikoille. Jos tarvitset remontin ajaksi jätelavaa, tiedustele hallitukselta, minne sen voi sopivasti sijoittaa.

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto