Viimeisimmät uutiset

Taloyhtiöllä oikeus remontin valvontaan

Taloyhtiöllä on lain määräämä oikeus ja velvollisuus ilmoitusta edellyttävien muutostöiden valvontaan. Valvonnalla varmistetaan, että muutostyö suoritetaan rakennusta ja kiinteistöä vahingoittamatta hyvän rakennustavan mukaisesti. Remontin laajuudesta riippuen valvontakäyntejä on 1–5 kpl. Kaikki käynnit dokumentoidaan ja niistä voidaan jälkikäteen todeta, mitä ja miten huoneistossa on tehty.

Muista lopputarkastus!

Ilmoitathan myös remontin valmistumisesta valvojalle. Lopputarkastusta ei kannata jättää tekemättä. Sen perusteella tehdään muutostyöstäsi merkintä isännöitsijäntodistukseen. Parhaassa tapauksessa se vaikuttaa myönteisesti asuntosi hintaan ja koko taloyhtiön arvoon.

Ota taloyhtiön valvontakulut huomioon remonttibudjettia laatiessasi, ne kuuluvat remontinteettäjän vastuulle. Valvojan tulee olla taloyhtiön hyväksymä.

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta.

*) =pakollinen tieto