Viimeisimmät uutiset

Valikoidut maa-ainekset georokselta

Bralevan ja Georosen kumppanuussopimus sisältää mm. kasvualusta-, kuorikate-, leikki- ja turvahiekkatoimitukset sekä puutarhajätteiden poiskuljetukset. Sopimuksen tuomat edut ovat Bralevan asiakasyhtiöiden käytössä.

Yrittäjäpariskunta Pasi ja Johanna Somero myivät vuonna 2011 omistamansa ympäristöhuoltoyhtiö Paproksen Lassila & Tikanojalle. He jatkoivat yrittäjinä perustamalla tuolloin maa- ja kiviaineisten toimituksiin erikoistuneen Georoksen.

– Vuosituhannen alussa huomasimme, että sama isännöitsijätoimisto saattoi asioida jopa kuuden tai seitsemän eri ympäristöhuoltoyhtiön kanssa. Neuvottelimme tuolloin keskitettyjä palveluratkaisuja, jolloin kirjavat vastuukäytännöt ja sopimusehdot selkiintyivät. Laajempi kumppanuus palveli ensisijaisesti isännöitsijätoimistojen asiakkaita.

– Olemme huomanneet, että 15 vuotta sitten ympäristöhuollossa hyväksi koettu malli toimii mainiosti myös maa- ja kiviainesten toimituksissa. Meillä on jo usean vuoden kumppanuudet Kekkilä Gardenin ja Seepsula-yhtiöiden kanssa; ensiksi mainittu takaa maa-aineksissa turvallisen laadun ja varmat toimitukset kilpailukykyiseen hintaan ja sama pätee kiviaineksiin jälkimmäisen osalta.

Palvelun laadusta ei tingitä toimitusajan kustannuksella. Somero antaa käytännön esimerkin uuden kumppanuusmallin tuomasta parannuksesta taloyhtiöiden saamaan palveluun.

Monesti toimitusaika on päällimmäisin kriteeri, kun taloyhtiö tarvitsee pihatalkoisiin multaa, jolloin määrän arviointi ja materiaalin oikean laadun valinta jäävät helposti toissijaisiksi.

– Meillä on tarjolla seitsemän erilaista Kekkilän kasvualustaa. Jokainen erä testataan tuotannon yhteydessä ja kuhunkin käyttötarkoituksen valitaan aina sopivin vaihtoehto. Lisäksi asiakas saa tarkan tuoteselosteen toimitetusta materiaalista.

– Asiakaspalvelijamme auttavat käyttötarkoitukseen sopivimman laadun valinnassa ja määrän arvioinnissa. Pienimmillään toimitamme kuution suuruisia eriä. Kumppanuus merkitsee meille ensisijaisesti vastuuta oikeanlaisesta ja nopeasta toimituksesta, painottaa Somero.

BRALEVAN JA GEOROKSEN UUDEN KUMPPANUUSSOPIMUKSEN TARJOAMAT EDUT:

  • helppo ja turvallinen asiointi
  • hintatakuu; moni tuote ja palvelu kiinteähintaisia
  • henkilökohtainen asiantuntijapalvelu.

Georoksen asiakaspalvelunumerosta lisätietoa tuotteista ja palveluista: 045 7733 1300

www.georos.fi