Viimeisimmät uutiset

Varaudu vakuuttamalla!

Vahinko tulee harvoin kello kaulassa. Vakuutathan kotisi! Taloyhtiön kiinteistövakuutus korvaa vain kiinteistölle aiheutuneet vahingot.

Jokaisessa asunnossa tulee olla oma kotivakuutus asukkaan omaisuuden, kodin ja henkilökohtaisten esineiden turvaamiseksi. Kotivakuutuksen vastuuvakuutus voi olla suureksi hyödyksi, jos asukas omalla toiminnallaan aiheuttaa esim. vesivahingon tai tulipalon.

Taloyhtiön kiinteistövakuutus korvaa vain kiinteistölle aiheutuneet vahingot. Taloyhtiö ei asunto-osakeyhtiölain mukaan ole vahingon sattuessa korvausvastuussa osakkaan irtaimistolle aiheutuneista vahingoista eikä korvaa kustannuksia, joita osakkaalle aiheutuu muualla asumisesta. Sitä varten jokaisella on oma kotivakuutus.

Kotivakuutuksia on erilaisia riippuen mm. vakuutuksen kattavuudesta ja omavastuun osuudesta. Mitä laajempi, sen parempi. Laajemmat vakuutukset eivät ole perusvakuutusta merkittäväsi kalliimpia, mutta sitäkin kattavampia.

Vakuutusyhtiöistä saa tarkempia tietoja tarjolla olevista kotivakuutuksista Remonttia tehdessä on hyvä vielä erikseen tarkistaa oma vakuutusturva ja myös urakoitsijan vastuuvakuutus.

Kostin vinkki

Vuokranatajana vaadi vuokrasopimuksessa vuokralaiseltasi aina voimassa oleva kotivakuutus!

Tilaa uutiskirjeemme!

Bralevan uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Kirje sisältää asumisen hyötytietoa taloyhtiön osakkaille ja asukkaille. Uutiskirjeen tilauksen voit peruuttaa milloin tahansa uutiskirjeestä löytyvän linkin kautta. *) =pakollinen tieto