Kiinteistöhuolto Espoo

Kiinteistöhuolto Espoo – Braleva huoltaa kiinteistöt ja ulkoalueet.

Kiinteistöhuoltoa Espoossa yli 50 vuoden kokemuksella

Me tiedämme, että kiinteistöhuolto on tärkeä osa asumisen sujuvuutta ja auttaa säilyttämään kiinteistösi arvon. Olemme tarjonneet kiinteistöhuoltoa useille espoolaisille taloyhtiöille jo vuosikymmenien ajan.

Kiinteistöhuolto Espoossa on kuulunut palvelutarjontaamme jo vuosikymmenien ajan, ja meidät tunnetaankin alueella entisenä Soukan Huoltona. Palvelemme sinua Suur-Espoonlahden alueella.

Espoo on yksi Suomen kasvavista kaupungeista, jossa asumisen sujuvuus varmistetaan pitämällä kiinteistöt moitteettomassa käyttökunnossa sekä ulkoalueet viihtyisinä ympäri vuoden.

Vuosien varrella olemme varmistaneet asumisen sujuvuuden useissa espoolaisissa taloyhtiöissä. Teknisen kiinteistöhuollon ammattilaiset hoitavat kiinteistön sisätilat pitäen huolta kiinteistön perusjärjestelmistä sekä korjaten huoneistojen yllättävät ongelmat.

Kiinteistöhuolto auttaa Espoossa myös ulkoalueiden kunnossapidosta. Varmistamme, että ulkoalueet ovat turvallisia, toimivia ja viihtyisiä ympäri vuoden – myös talvisin. Varikkomme sijaitsevat sekä Espoon Soukassa että Kivenlahdessa, joten kiinteistöhuollon ammattilainen on paikalla nopeasti, kun tarve ilmenee.

Miksi hankkia kiinteistöhuoltoa Espoossa Bralevalta?

  • Yli 50 vuoden kokemus, 350 kiinteistöhuollon kohdetta
  • Luotettava ja osaava kumppani asumisen sujuvuuden varmistamiseen
  • Apunasi kiinteistöhuollon ammattilaisten tiimi sekä sisä- että ulkoalueiden huoltoon
  • Nykyaikaiset työkoneet ja varusteet.

Kokemuksia kiinteistöhuollosta Espoossa: As Oy Soukanharju, Espoo

Videolla Irmeli Puurtinen kertoo kokemuksiaan yhteistyöstä Bralevan kanssa. As Oy Soukanharju on luottanut Bralevaan sekä kiinteistöhuollossa että isännöinnissä jo vuosien ajan.

Varaa maksuton tapaaminen myyntimme kanssa!

Etsitkö kiinteistöhuoltoa Espoossa?