Viimeisimmät uutiset

Braleva ja Verkkokauppa.com yhteistyöhön

Bralevan isännöimien taloyhtiöiden ostoihin saa jatkossa mukavia etuja Verkkokauppa.comista. Alennukset riippuvat tuoteryhmästä ja ovat 0 – 15 %.

Olemalla Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n asiakas, taloyhtiösi saa konkreettisia hinnoitteluetuja. Verkkokauppa.comista löydät kaikki taloyhtiösi tarvitsemat tuotteet vapaa-aikaan (grillit, kuntosalilaitteet ja -tarvikkeet, talkoiden kattaus- ja tarjoiluastiat sekä naposteltavat), pihatöihin (kastelulaitteet, oksasilppurit ja ruohonleikkurit), turvallisuuteen (hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta) sekä moderneihin järjestelmiin ja tekniikkaan (sähköautojen latausjärjestelmät ja robottiruohonleikkurit) + paljon muuta.

Miten hintaedun saa käyttöön?

Taloyhtiön tulee luoda yritystili Verkkokauppa.comiin, jonka kautta ostokset tehdään. Taloyhtiön isännöitsijä vahvistaa, että taloyhtiön on Bralevan isännöintiasiakas, jonka jälkeen edut tulevat käyttöön. Isännöitsijä saa suoraan Verkkokauppa.comista laskut hyväksyttäväksi. HUOM! Laskutuksen kautta voi tilata vain taloyhtiöön hankittavia tuotteita.

Lisätietoja löytyy alla olevasta liitedokumentista sekä oman taloyhtiön isännöitsijältä.

Asiakasohje Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n taloyhtiöasiakkaille

Bralevan taloyhtiöasiakkaana pääset käsiksi Verkkokauppa.comin suurasiakashinnoitteluun, joka on lähtökohtaisesti suurille yrityksille tarjottava alennushinnoittelumekanismi. Braleva eivätkä isännöitsijät hyödy näistä sopimuksista rahallisesti. Kaikki hyöty menee tässäkin tapauksessa suoraan asiakkaalle.