Viimeisimmät uutiset

Bralevan kesätyöntekijärekryssä huikea suosio

Varmoja kesän tulemisen merkkejä ovat siitepöly, valkoposkihanhet sekä kesätyöntekijät. Jälkimmäisen osalta Bralevalla ovat leuat loksahtaneet ehkä pysyvästi auki siitä kiinnostuksen määrästä, joka hakemusten muodossa tuli. Rekryjärjestelmä lauloi helmi-maaliskuun aikana reilusti yli 300 hakemuksen verran. Tämä määrä tuli erittäin positiivisena yllätyksenä, mutta myönnettävä on, että se myös aiheutti pientä viivästystä hakemusten käsittelyssä. Nöyrästi oli nostettava käsi pystyyn virheen merkiksi ja pahoiteltava hakijoille pitkiä odotusaikoja. Jokainen hakemus kuitenkin käsiteltiin ja jokaiselle ilmoitettiin lopputulema. 

Nyt prosessi on saatu onnellisesti päätökseen, ja Bralevalla on ilo tarjota kesätöitä noin 30:lle näpsäkälle nuorelle. Tehtävänkuvina on kitkentää, siivousta, kiinteistönhoitoa ja nurmikonleikkausta – paria toimistoapulaista unohtamatta.

– On erittäin hienoa, että nuoret ovat kiinnostuneita hieman fyysisemmästäkin hommasta, jota tämä kiinteistönhoidon ja viherosaston puolella nimenomaan on, kiittelee huollon vt. liiketoimintajohtaja Sami Turunen.

Niin ikään siivouksen puolella oltiin otettuja hakijoista.

– Oli mukava huomata, miten moni nuori oli kiinnostunut myös siivoustöistä ja haki nimenomaan juuri meidän osastolle, kertoo siivouksen liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna tunnelmistaan.

Hakemusten suuren määrän lisäksi ilahdutti erityisesti se, kuinka hyviä hakemukset olivat.

– Ihan jokainen hakija voi taputtaa itseään olalle ja todeta osoittaneensa oikeanlaista aktiivisuutta ja kiinnostusta työelämää kohtaan, toteaa HR-päällikkö Janita Koskiluoma.

Harmillisesti valintojen ulkopuolelle jäi tälläkin kertaa useamman bussilastillisen verran hyviä hakijoita, mutta Bralevalla kannustetaan lämpimästi hakemaan taas ensi vuoden alussa kesätöihin. Kesätyöntekijöistä kaikilla osastoilla huolta pitää huippuakin huipumpi Bralevan vakkarihenkilökunta, joten jokaiselle kesätyöntekijälle on varmasti luvassa antoisa kesä. Siksipä vaikka ei tällä kertaa olisi tärpännyt, kannattaa seurata vuoden alussa Bralevan some- ja rekrytointikanavissa seuraavan kesän haun alkamista.

Kuvassa 1.6.2021 perehdytyksessä käyneet kesätyöntekijät.