Viimeisimmät uutiset

Etsimme kiinteistönhoitajia vakituiseen työsuhteeseen

Viihdytkö ulkoilmassa? Tykkäätkö kääriä hihat ja käydä hommiin? Hae Bralevalle kiinteistönhoitajaksi!

Etsimme jatkuvasti vakituiseen työsuhteeseen luotettavia, oma-aloitteisia ja jämäkällä työskentelyotteella varustettuja uusia arjen sankareita vahvistamaan kiinteistönhoitajien huippuporukkaamme.

Kiinteistönhoitajana työpäiväsi ovat monipuolisia. Vastaat asiakaskohteidemme huoltotöistä kokonaisvaltaisesti ja työtehtäviisi kuuluu mm. kiinteistöjen yleishuolto, tekniset tehtävät, ulkoalueiden hoito sekä muita työnjohdon osoittamia tehtäviä.

Jotta sinusta voisi tulla bralevalainen, löytyyhän sinulta:

  • työtä pelkäämätöntä asennetta,
  • asiakaspalveluhenkisyyttä,
  • oma-aloitteista ja positiivista työotetta,
  • valmiutta kantaa vastuu omasta tekemisestäsi ja työalueistasi.

Iso plussa on, jos olet ehtinyt jo paiskia vastaavanlaisia hommia. Lisäksi eduksi katsotaan, jos  kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinto on suoritettuna.

Työtä tehdään useissa eri asiakaskohteissa Espoon alueella, joten taskussasi tulee olla voimassa oleva B-ajokortti. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 h/viikko ja päivittäinen työaika on 7,5 h klo 7–15.00.

Mitäpä me sitten tarjoamme sinulle?

  • Kattavan perehdytyksen ja hyvät työvälineet,
  • mahtavat työkaverit, joilta ei huumorinkukka ole päässyt kuihtumaan,
  • kilpailukykyiset henkilöstöetumme, kuten esimerkiksi virike-edun ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuulostaa hyvältä, eikö vain! Älä siis epäröi vaan laita vapaamuotoinen hakemus ansioluettelon ja palkkatoiveen kera jo tänään, sillä paikat täytetään heti kun sopivat henkilöt löytyvät!

Hae kiinteistönhoitajaksi täällä

Me Bralevalla tarjoamme asiakkaillemme kiinteistöhuolto-, siivous-, remontointi- sekä viherpalveluiden lisäksi isännöinnin ja teknisen isännöinnin palveluita ja yhteensä meitä Bralevalaisia onkin yli 150 alan ammattilaista. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Lue lisää meistä: https://braleva.fi/.