Viimeisimmät uutiset

Kohtaamisia Kaamoksen kaatajaisissa

Isännöintiverkon hallituslaisten keväinen oma asiakas- ja yritystilaisuus Kaamoksen kaatajaiset keräsi koko joukon hallituksen jäseniä ja alan yrittäjiä yhteen valmiina viihtymään ja verkostoitumaan.

Sata päinen, tiedonjanoinen hallitusväki suuntasi askeleensa Isännöintiverkon Lauttasaaren toimipisteeseen. Torstaina 10.3. kaamoksen kaatajaiset tarjosi taloyhtiöväelle vaivattoman ja helpon tilaisuuden tärkeille kohtaamisille. Toinen mokoma taloyhtiömaailmassa toimivia palvelun tarjoajia oli valmiina omilla osastoillaan.

Tietoa jaettiin ja vastaanotettiin, samalla viihdyttiin ja verkostoiduttiin. Iloisia yllätyksiä koetiin mm. taloyhtiölaajakaistan edullisuudesta, vaihtomattojen kätevyydestä ja huoli tulevasta putkiremontista hälveni asiantuntijan juttusilla. Löytyipä tilaisuudesta ammattitaitoin urakoitsija kattoremonttiin. Energiansäästöön on olemassa yllättävän helppo ratkaisu ja taloyhtiön turvallisuutta voi kätevästi parantaa oviremontin yhteydessä. Kotiin viemisenä hallitustyöskentelyn tueksi kertyi paljon hyödyllistä tietoa.

”Hienoa, että järjestätte tällaisia tilaisuuksia.” – ”On hyödyllistä kohdata muita hallituslaisia ja saada tietoa päätöksenteon tueksi.” – ”Isännöintiverkon mukavan henkilökunnan seurassa viihtyy aina.” -muutamia poimintoja illan vierailta. Tästä on mukava jatka kohti seuraavaa kohtaamista, lokakuussa Sadonkorjuujuhlissa näemme jälleen.

Lämmin kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Mukava tunnelma väritti koko iltaa

Lauttasaaren uudet toimitilat tarjosivat valoisuudellaan oivan tilan Kaamoksen kaatajaisille. Vilkas ja iloinen puheensorina täytti tilan ja tunnelma oli välitön ja rento. Maittavaa ruokaa ja juomaa oli riittävästi.

Illan tunnelmaa siivitti elävä musiikki muusikko Pauli Schukovin toimesta.