Viimeisimmät uutiset

Nyt on hyvä aika tarkistaa taloyhtiön palovaroittimien toimivuus

Pelastuslain muutos on ensi vuoden vaihteessa tuomassa vastuun palovaroittimien toiminnasta taloyhtiölle. Taloyhtiön hallituksessa varautuminen muutokseen kannattaa aloittaa ajoissa, jotta varmistetaan sujuva muutos ja voidaan varautua tuleviin kustannuksiin ja käytännön toteutukseen.

Varautumisen voi aloittaa muun muassa kattavalla palovaroittimien kuntokartoituksella, jonka tarjoamme nyt kampanjahintaan.

Kartoitus suoritetaan yhteistyössä Wirmax Oy:n kanssa ja se sisältää:

-Asukastiedottamisen etukäteen

-Käynnit huoneistoihin ja yleisiin tiloihin

-Palovaroittimien toiminnan tarkastuksen (verkkovirta/paristo)

-Järjestelmäselvityksen

-Kattavan tarkastusraportin koko kiinteistöstä (huomiot ja puutteet)

-Toimenpide-ehdotuksen.

Paketin hinta on 290 € (aloitusmaksu) + 29 € / huoneisto (sis. alv).

Kartoituksen jälkeen taloyhtiölläsi on kaikki tarvittava paloturvallisuuden saattamiseksi vastuulliselle ja lainmukaiselle tasolle.

Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoa. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoja antaa

Akseli Tasa
myyntipäällikkö
(huolto-, siivous- ja viherpalvelut)
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy

010 327 6439
akseli.tasa@braleva.fi

Ota yhteyttä

  • Me Bralevassa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen. Noudatamme myös hyvää tietojenkäsittelytapaa. Tarjoamme isännöinti-, kiinteistöhuolto-, siivous-, remontti- ja viherpalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehdimme taloyhtiöasiakkaidemme asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja palveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Braleva toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin, kun asiakassuhde syntyy Bralevan ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja Bralevan henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.