Viimeisimmät uutiset

Parasta kesää!

Kesä tuo mukanaan taloyhtiöihin monia asioita. Joissakin yhtiöissä alkavat ulkoremontit ja yhtiö saattaa olla työmaana koko kesän. Se koettelee asukkaita, mutta hyvä lopputulos palkitsee lopulta.

Kesällä nautitaan ulkoilmasta ja suomalaisten lempiharrastus grillaaminen pääsee täyteen vauhtiin. Tämä jakaa helposti mielipiteitä ja joissain tapauksissa asukkaiden välit saattavat joutua koetukselle.

Lisäksi vietetään enemmän aikaa ulkona niin terasseilla kuin parvekkeillakin, ja musiikki sekä puhe saattavat kantautua naapuriin asti, joskus häiritsevästikin.

Kun huomioidaan naapurit näissä asioissa, jokaisella on mukavampaa. Muistetaan, että toinen nauttii vauhdikkaista bileistä ja toiselle hiljaisuus on parasta rentoutumista.

Pientä joustoa puolin ja toisin sekä ennakointia varsinkin juhlien tiedottamisen suhteen, niin jokainen voi nauttia kesästä omalla tavallaan. Toivotaan, että tästä kesästä tulee jokaiselle se paras kesä!

Mukavaa kesää meiltä kaikilta!

ISÄNNÖITSIJÄ LOMALLA

Isännöitsijänne lomaillessa taloyhtiönne kiireelliset asiat hoituvat varatiimin toimesta. Lomakaudella kannattaa suosia sähköistä asiointia. Varahenkilön yhteystiedot saat poissaoloviestistä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluun, josta sinut ohjataan oikealle henkilölle. Jos asiasi ei vaadi välittömiä toimenpiteitä, ollaan yhteydessä loman jälkeen.

Huoltoa vaativissa tilanteissa voit olla suoraan yhteydessä taloyhtiönne kiinteistöhuoltoon. Huollon yhteystiedot löytyvät asukassivuilta, ilmoitustauluilta ja useimmiten kiinteistön ulko-ovista.

ASUKASSIVUILLE