Viimeisimmät uutiset

Pihasi parhaaksi: Bralevan ammattilaistiimi apunasi

Kevät koittaa taas pian ja tuo esiin pihan niin kauneuksineen kuin kehityskohteineenkin. Tällöin Bralevan uudistunut vihertiimi on apuna kaikissa pihaan liittyvissä tarpeissa.

Bralevan viherpalvelut auttaa pihaasi kukoistamaan

Vihertiimimme osaaminen on nyt monipuolisempaa kuin koskaan. Pystymmekin vastaamaan koko pihaympäristöstänne kokemuksella ja ammattitaidolla.

Viherpalvelumme pitää istutusnurmikot kunnossa ja kauniina. Samalla voidaan sopia esimerkiksi pensaiden ja puiden kunnossapidosta, mukaan lukien kantojen jyrsinnät ja puiden sekä pensaiden muotoon leikkaukset.

Saat meiltä myös huolettomana kokonaispalveluna vuodenajan kukkaistutukset: kukat ja ruukut sekä istutusten hoitaminen kauden ajaksi. Autamme myös poistamaan vieraslajeja ja torjumaan rikkaruohoja ekologisesti.

Ja jos kiinteistösi piha-alue vaatii kunnostusta, saneerausta tai suunnitelmaa, saat meiltä ammattitaitoista apua myös isompien kokonaisuuksien toteuttamiseen, viheralueista leikkipaikkoihin.

Tiimityö toimii

Vihertiimiimme ytimen muodostaa työnjohtaja Ulle Samoileva ja pääpuutarhuri Viktor Yovbak. Mukana vaikuttamassa on myös Ullen esihenkilö, liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna. Lisäksi Ullen ja Viktorin avuksi liittyy joka kausi joukko ammattitaitoisia apukäsiä. Tämäkin joukko on jo monilta osin vakiintunut.

Kauanko olet tehnyt töitä alalla?

Bralevalla olen ollut nyt reilut kaksi vuotta. Viherhommissa kaiken kaikkiaan yhteensä nyt noin viisi vuotta. Kiinteistöpalvelualalla tulee pian täyteen 33 vuotta, kertoo viherpalvelujen työnjohtaja Ulle Samoilova.

Mistä työpäiväsi koostuvat?

Aamu alkaa aina palaverilla, jossa hoidetaan päivän töiden jako. Tämän jälkeen tiimi lähtee viherhommiin ja minä hoitamaan laadunvalvontaa sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Mistä pidät työssäsi eniten?

Sanoisin, että parasta on tämä hyvä tiimi. Eli minulla on hyvä esihenkilö, Viktor ammattitaitoisena työparina ja luotettavat kesätyöntekijät. Tällä porukalla on hyvä tehdä töitä.

Ammattitaitoa ulkomailta

Vihertiimimme pääpuutarhurina toimii ukrainalainen Viktor Yovbak. Ukrainasta sotaa paennut Viktor on kerryttänyt kotimaassaan pitkän kokemuksen puutarhurina. Nyt hän asuu Suomessa vaimonsa ja kahden tyttärensä kanssa.

”Reilu vuosi sitten Viktor vain käveli ovesta sisään töiden perässä. Meillä sattui olemaan puutarhurin paikka auki, ja siitä se lähti. En voisi toivoa parempaa työparia. Viktor on työntekijänä ammattitaitoinen, oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen”, kertoo työnjohtaja Ulle.

Voimmeko olla avuksi?

Monipuolinen tiimimme pystyy siis auttamaan kaikissa vihertarpeissanne räätälöiden ratkaisut luovuudella ja asiakaslähtöisesti. Tarjoamme viherpalveluita sekä erillispalveluna että sopimuksella.

Liiketoimintajohtaja Hannele Karma-Kivilinna odottaa tulevaa kasvukautta hyvin luottavaisin mielin: ”Minulla on kova luotto tähän tiimiin. Näen kuinka Ulle johtaa porukkaa ja kuinka hyvällä asenteella työntekijät hommat hoitavat. Ei ainakaan tarvitse miettiä, tuleeko ne työt tehtyä.”

Kysy hyvissä ajoin lisää viherpalveluistamme myynti@braleva.fi tai alla olevalla lomakkeella, niin autamme etsimään teille parhaan ratkaisun.

Miksi valita Bralevan viherpalvelut?

  • Pidämme taloyhtiöiden pihat kunnossa ammattilaisten voimin
  • Toteutamme kaiken kokoisia kohteita aina pihasuunnittelusta alkaen
  • Osaavat puutarhurit toteuttavat kukkaistutuksia toiveidenne mukaan
  • Tunnistamme vieraslajit ja autamme niiden poistamisessa
  • Käytämme ympäristöystävällistä torjuntaa.

Tarjouspyyntö

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 1 GB.
    • Löydät tietoa Bralevan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteistamme.