Viimeisimmät uutiset

Soukan Huolto Oy:n ja Isännöintiverkko Oy:n sulautuminen

Soukan Huolto Oy:n ja Isännöintiverkko Oy:n sulautuminen

Soukan Huolto Oy ja Isännöintiverkko Oy yhdistävät liiketoimintansa tytäryhtiösulautumisena. Sulautumisesta on päätetty 29.11.2018 järjestetyssä Soukan Huolto Oy:n yhtiökokouksessa hallituksen esityksen mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen muutoksesta ja yrityksen nimestä on päätetty ylimääräisessä yhtiökokouksessa.

Sulautuminen toteutuu 30.9.2019.
Sulautumisessa syntyvä yritys on Braleva Kiinteistöpalvelut Oy. Uudella nimellä perustettava yritys toimii y-tunnuksellisina hallinnollisena katto-organisaationa esim. laskutuksen osalta. Käytännössä palveluja tarjotaan edelleen vanhoilla nimillä ja kaikki olemassa olevat brändit säilyvät. Isännöintipalveluja tarjoava Isännöintiverkko, teknisen isännöinnin asiantuntijaorganisaatio Specio ja huolto- ja siivouspalveluja tarjoava Soukan Huolto ja remonttipalveluja tekevä Remonttiyksikkö jatkavat liiketoimintaansa aputoiminiminä omilla vanhoilla tutuilla nimillään ja ilmeillään kuten tähänkin mennessä.

Mikään ei muutu, vai muuttuuko…

Sulautumisella ei ole vaikutusta asiakkaisiimme eikä se edellytä toimenpiteitä. Käytännön toiminta jatkuu entisellään. Hallinnollisen ratkaisun taustalla on tahtotilamme palvella asiakkaitamme entistä laajemmin ja paremmin. Maailma muuttuu varmasti! Sulautuminen antaa meille erinomaiset lähtökohdat liiketoiminnan kehittämiselle.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Tarjoamistamme palveluista asiakkaamme voivat valita tarpeidensa mukaan haluamansa kokonaisuuden. Sinä asiakkaanamme päätät, mitä palveluja taloyhtiönne tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Kaija Niemi ja varatoimitusjohtajaksi Iiro Mähönen. Lisätietoja sulautumisesta Soukan Huolto Oy, Kaija Niemi, kaija.niemi@soukanhuolto.fi, puh 040 668 4654 ja Isännöintiverkko Oy, Iiro Mähönen, iiro.mahonen@isannointiverkko.fi, puh 010 3279 401.